Kraj sezone za Ivanovića, neizvjestan i za SP u Kini!

Iako je bio u sastavu Budućnosti početkom marta, mada nije ulazio u igru, situacija sa povredom se u međuvremenu pogoršala.

Košarka 19.03.2019 | 09:30
Kraj sezone za Ivanovića, neizvjestan i za SP u Kini!
Najkorisniji igrač finala ABA lige za prethodnu sezonu i definitivno više neće izlaziti na parket tokom ovogodišnjeg plej-ofa jadranske lige.

Iako je početkom marta Nikola Ivanović bio u sastavu Budućnosti za meč protiv Zadra, kada ga Jasmin Repeša ipak nije uvodio u igru, u međuvremenu se situacija sa njim pogoršala i podgoričke "Vijesti" prenose da mu se ponovo upalile hrskavice kolena.

Zbog toga mora na novo mirovanje, a neizvesno je i da li će se oporaviti za Mundobasket u Kini koji je u septembru, za koji je u subotu Crna Gora saznala imena rivala.

Ukoliko ne bude mogao da nastupi, jasno je da će selektoru Zvezdanu Mitroviću značajno biti otežan posao na Svetskom prvenstvu.

Poslednju utakmicu ove sezone Nikola Ivanović (25) je odigrao krajem novembra protiv Zadra, u ABA ligi je prosečno beležio 7 poena i 2,6 asistencija po meču, da bi Podgoričani potom pojačali poziciju "jedan" dolaskom Norisa Kola.

Budućnost u polufinalu plej-ofa ABA lige igra protiv Cedevite i brani titulu na Jadranu, dok se u drugom polufinalu sastaju Crvena zvezda mts i Partizan.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar