Лазетић не зна шта ће бити даље!

Сада је управа на потезу! Привремени тренер Партизана одрадио две утакмице за које је био постављен.

Фудбал 17.03.2019 | 08:45
Лазетић не зна шта ће бити даље!
Добио је Жарко Лазетић ограничено поверење на две утакмице да води Партизан и тај свој задатак је завршио, уз половичан учинак. После победе над Напретком у Купу (4:0), уследио је тежак пораз од Спартака усред Хумске (3:1).

После Напретка кренуле су приче да би Лазетић могао да остане до краја сезоне, али после овог дебакла од Суботичана, питање је колике су му шансе остале.

„Водио сам ове две утакмице, а сада ће управа да донесе одлуку шта ће бити даље. Екипа је добила три дана одмора, следећи тренинг је заказан за среду“, рекао је Лазетић после утакмице.

Млади тренер је рекао да је примљени гол за 1:1 пресекао његов тим у налету.

„Кренули смо добро, имали у првих 15 минута шансе, постигли смо гол, створили још неке обећавајуће ситуације. Деловало је да ће бити добро по нас. Примљени гол нас је пресекао. Требало је да наставимо у истом стилу, а уместо тога, ми смо журили да као немамо много времена, ушли смо у нервозу“, истакао је Лазетић.

Вршилац дужности тренера Партизана је додао и да је умало извршио све три принудне измене у првом полувремену. А, направио је две.

„Милетић је прво добио ударац од играча Спартака, да би га онда закачио Валијенте. Пантић је добио ударац у мишић, па Николић, који је стегао зубе и остао на терену до краја. Ривалу је дозвољено да тако игра, а није добио ниједан жути картон“, нагласио је Жарко Лазетић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар