Lazetić ne zna šta će biti dalje!

Sada je uprava na potezu! Privremeni trener Partizana odradio dve utakmice za koje je bio postavljen.

Fudbal 17.03.2019 | 08:45
Lazetić ne zna šta će biti dalje!
Dobio je Žarko Lazetić ograničeno poverenje na dve utakmice da vodi Partizan i taj svoj zadatak je završio, uz polovičan učinak. Posle pobede nad Napretkom u Kupu (4:0), usledio je težak poraz od Spartaka usred Humske (3:1).

Posle Napretka krenule su priče da bi Lazetić mogao da ostane do kraja sezone, ali posle ovog debakla od Subotičana, pitanje je kolike su mu šanse ostale.

„Vodio sam ove dve utakmice, a sada će uprava da donese odluku šta će biti dalje. Ekipa je dobila tri dana odmora, sledeći trening je zakazan za sredu“, rekao je Lazetić posle utakmice.

Mladi trener je rekao da je primljeni gol za 1:1 presekao njegov tim u naletu.

„Krenuli smo dobro, imali u prvih 15 minuta šanse, postigli smo gol, stvorili još neke obećavajuće situacije. Delovalo je da će biti dobro po nas. Primljeni gol nas je presekao. Trebalo je da nastavimo u istom stilu, a umesto toga, mi smo žurili da kao nemamo mnogo vremena, ušli smo u nervozu“, istakao je Lazetić.

Vršilac dužnosti trenera Partizana je dodao i da je umalo izvršio sve tri prinudne izmene u prvom poluvremenu. A, napravio je dve.

„Miletić je prvo dobio udarac od igrača Spartaka, da bi ga onda zakačio Valijente. Pantić je dobio udarac u mišić, pa Nikolić, koji je stegao zube i ostao na terenu do kraja. Rivalu je dozvoljeno da tako igra, a nije dobio nijedan žuti karton“, naglasio je Žarko Lazetić.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar