Туча у Хумској: Прштало и у "тунелу"!

После утакмице фудбалери Партизана и Спартака сукобили се у тунелу који води од свлачионица до терена.  Туча пред тунелом: Лола, Кљајић, Стефан Милошевић. . .  Смиривао спортски директор Суботичана Љубиша Дунђерски. . .

Фудбал 16.03.2019 | 21:10
Туча у Хумској: Прштало и у "тунелу"!
Утакмица између Партизана и Спартака имала је и треће полувреме. Непосредно по завршетку меча, који је припао Суботичанима (3:1), што је иначе и прва првенствена победа "голубова" у Хумској из 32. покушаја, дошло је до обрачуна фудбалера испред свлачионица.

У сукоб су прво ушли фудбалер Спартака и некадашњи бек Црвене звезде Стефан Милошевић и голман Партизана Филип Кљајић, који је у суботу био међу резервама.

Убрзо су се укључили и остали фудбалери, а међу њима и један од искуснијих Милан Смиљанић. Страсти су се, ипак, смириле, а томе је допринела и реакција спортског директора Спартака – Љубише Дунђерског. 

Занимљиво да је на терену мање-више све било у реду и у границама фер-плеја током 90 минута велике борбе.

На терену је било све фер и спортски. Макар је такав утисак био са трибина док је утакмица трајала. Међутим, дуел у Хумској, завршен изненађујућим тријумфом Суботичана, имао је треће полувреме.

Велика нервоза кулминирала је у непосредној близини тунела који води у свлачионицу стадиона Партизана. Физички су се сукобили резервни голман Партизана Филип Кљајић и леви бек Спартака, некадашњи члан Црвене звезде, Стефан Милошевић. Убрзо се умешао један од најискуснијих првотимаца црно-белих Милан Лола Смиљанић. Деловало је да ситуација може да измакне контроли, много играча је желело да учествује у сукобу...

У метежу је било и прибраних. Зараћене стране успео је да раздвоји спортски директор Спартака Љубиша Дунђерски.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар