Tuča u Humskoj: Prštalo i u "tunelu"!

Posle utakmice fudbaleri Partizana i Spartaka sukobili se u tunelu koji vodi od svlačionica do terena.  Tuča pred tunelom: Lola, Kljajić, Stefan Milošević. . .  Smirivao sportski direktor Subotičana Ljubiša Dunđerski. . .

Fudbal 16.03.2019 | 21:10
Tuča u Humskoj: Prštalo i u "tunelu"!
Utakmica između Partizana i Spartaka imala je i treće poluvreme. Neposredno po završetku meča, koji je pripao Subotičanima (3:1), što je inače i prva prvenstvena pobeda "golubova" u Humskoj iz 32. pokušaja, došlo je do obračuna fudbalera ispred svlačionica.

U sukob su prvo ušli fudbaler Spartaka i nekadašnji bek Crvene zvezde Stefan Milošević i golman Partizana Filip Kljajić, koji je u subotu bio među rezervama.

Ubrzo su se uključili i ostali fudbaleri, a među njima i jedan od iskusnijih Milan Smiljanić. Strasti su se, ipak, smirile, a tome je doprinela i reakcija sportskog direktora Spartaka – Ljubiše Dunđerskog. 

Zanimljivo da je na terenu manje-više sve bilo u redu i u granicama fer-pleja tokom 90 minuta velike borbe.

Na terenu je bilo sve fer i sportski. Makar je takav utisak bio sa tribina dok je utakmica trajala. Međutim, duel u Humskoj, završen iznenađujućim trijumfom Subotičana, imao je treće poluvreme.

Velika nervoza kulminirala je u neposrednoj blizini tunela koji vodi u svlačionicu stadiona Partizana. Fizički su se sukobili rezervni golman Partizana Filip Kljajić i levi bek Spartaka, nekadašnji član Crvene zvezde, Stefan Milošević. Ubrzo se umešao jedan od najiskusnijih prvotimaca crno-belih Milan Lola Smiljanić. Delovalo je da situacija može da izmakne kontroli, mnogo igrača je želelo da učestvuje u sukobu...

U metežu je bilo i pribranih. Zaraćene strane uspeo je da razdvoji sportski direktor Spartaka Ljubiša Dunđerski.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar