Откривен детаљан план припрема "Змајева"...

Прочитајте детаљан план припрема Роберта Просинечког за прве двије утакмице квалификација за Европско првенство 2020. године.

Фудбал 18.03.2019 | 13:00
Откривен детаљан план припрема "Змајева"...
Босна и Херцеговина прве мечеве квалификација за Еуро игра против Јерменије (23. март Грбавица, 20,45) и Грчке (26. март Билино Поље, 20,45).

Репрезентација БиХ ће прије утакмице са Јерменијом одрадити пет тренинга у Тренинг центру ФК Сарајево у Бутмиру, изузев оног службеног, који ће као и сви остали бити отворени за медије само првих 15 минута.

Након утакмице против Јерменије ће Змајеви "преселити" у Зеницу. У недјељу од 18 часова одрадиће тренинг затворен за јавност у Тренингу центру ФСБиХ, а у понедјељак од 20 часова имаће службени тренинг на Билином пољу.

Поучени искуством да увијек може бити ситних промјена, из ФСБиХ су саопштили да ће све релевантне информације у вези тога бити објављене на њиховој страници.

Од раније је познато да се на окупљању неће појавити Стјепан Лончар умјесто којег је позван Самир Мемишевић, а проблема с повредом има и Елвис Сарић, с тим да га то, према посљедњим информацијама, неће спријечити на дође у понедјељак на окупљање гдје ће посљедњу ријеч дати љекарски тим.

БиХ се такмичи у Групи Ј, уз Италију, Финску, Грчку, Јерменију и Лихтенштајн, а кроз Лигу нација изборила је учешће у плеј-офу, у којем ће завршити ако у групи не освоји неко од прва два мјеста.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар