Муж министарке ударио дјевојчицу

Ранко Дејановић, супруг министарке Славице Ђукић Дејановић, јуче рано ујутру, у селу Сараново, аутомобилом је ударио дјевојчицу.  

Србија 16.03.2019 | 17:33
Муж министарке ударио дјевојчицу
Како пише лист “Курир” несрећа се догодила кад је дјевојчица излазила из заустављеног аутомобила који је Дејановић обилазио. Након тога, министаркин супруг зауставио се и повријеђену дјевојчицу одвезао у хитну, гдје је она збринута.

Ранко Дејановић потвдио је за “Курир” да је дошло до саобраћајне незгоде. Како је рекао, дијете је, на сву срећу, добро, а до инцидента је дошло на пет-шест метара од пјешачког прелаза.

– Несрећа се десила у селу Сараново у суботу ујутру око 07.50 сати, испред школе. Ја сам возио око 50 километара на сат и испред је био заустављен аутомобил. Најнормалније сам кренуо да га обиђем и у том тренутку су се врата отворила и дјевојчица, која је иначе први разред, изашла је из њега. Ударио сам је предњим десним блатобраном. Исте секунде сам се зауставио и убацио сам је у ауто и хитно одвезао у амбуланту. Све вријеме је била при свијести – прича Дејановић. 

Послије првог прегледа, Хитна помоћ ју је одвезла у болницу у Крагујевац на снимање.

– Урађен је скенер главе, ултразвук и други прегледи и дјевојчица је добро, ван сваке је опасности. Ја бих више волио да сам ја погинуо него да је дијете. Ишао сам и у кућу гдје живи, да разговарам са њемим оцем. Ту сам за дјевојчицу и њену породицу за све што треба – каже Дејановић.

Након саобраћајне незгоде, додаје он, полиција је изашла на лице мјеста, а он је дао изјаву, урадио ванредни технички преглед возила, анализу крви и тест на алкохол, који је, како каже, показао да није било присуства истог.

Министарка Славица Ђукић Дејановић није коментарисала овај саобраћајни инцидент. Ранко Дејановић каже да је одмах након несреће обавијестио супругу шта се догодило, додајући да су њих двоје на располагању дјевојчици и њеној породици за све што је потребно.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар