Muž ministarke udario djevojčicu

Ranko Dejanović, suprug ministarke Slavice Đukić Dejanović, juče rano ujutru, u selu Saranovo, automobilom je udario djevojčicu.  

Srbija 16.03.2019 | 17:33
Muž ministarke udario djevojčicu
Kako piše list “Kurir” nesreća se dogodila kad je djevojčica izlazila iz zaustavljenog automobila koji je Dejanović obilazio. Nakon toga, ministarkin suprug zaustavio se i povrijeđenu djevojčicu odvezao u hitnu, gdje je ona zbrinuta.

Ranko Dejanović potvdio je za “Kurir” da je došlo do saobraćajne nezgode. Kako je rekao, dijete je, na svu sreću, dobro, a do incidenta je došlo na pet-šest metara od pješačkog prelaza.

– Nesreća se desila u selu Saranovo u subotu ujutru oko 07.50 sati, ispred škole. Ja sam vozio oko 50 kilometara na sat i ispred je bio zaustavljen automobil. Najnormalnije sam krenuo da ga obiđem i u tom trenutku su se vrata otvorila i djevojčica, koja je inače prvi razred, izašla je iz njega. Udario sam je prednjim desnim blatobranom. Iste sekunde sam se zaustavio i ubacio sam je u auto i hitno odvezao u ambulantu. Sve vrijeme je bila pri svijesti – priča Dejanović. 

Poslije prvog pregleda, Hitna pomoć ju je odvezla u bolnicu u Kragujevac na snimanje.

– Urađen je skener glave, ultrazvuk i drugi pregledi i djevojčica je dobro, van svake je opasnosti. Ja bih više volio da sam ja poginuo nego da je dijete. Išao sam i u kuću gdje živi, da razgovaram sa njemim ocem. Tu sam za djevojčicu i njenu porodicu za sve što treba – kaže Dejanović.

Nakon saobraćajne nezgode, dodaje on, policija je izašla na lice mjesta, a on je dao izjavu, uradio vanredni tehnički pregled vozila, analizu krvi i test na alkohol, koji je, kako kaže, pokazao da nije bilo prisustva istog.

Ministarka Slavica Đukić Dejanović nije komentarisala ovaj saobraćajni incident. Ranko Dejanović kaže da je odmah nakon nesreće obavijestio suprugu šta se dogodilo, dodajući da su njih dvoje na raspolaganju djevojčici i njenoj porodici za sve što je potrebno.

(Srpskainfo)

Komentari / 0

Ostavite komentar