Крстајић: Какве слатке муке, имам горке муке!

Мора Богосавац да игра против Немачке. . .  "Талентован је момак, млади репрезентативац, али првобитни план био је да постепено добија шансу", жали се селектор на бројне повреде.

Фудбал 17.03.2019 | 20:00
Крстајић: Какве слатке муке, имам горке муке!
Селектор Србије Младен Крстајић одушевљен је играма српских репрезентативаца из редова Ајнтрахта, али уочи пријатељског меча са Немачког љутито демантује да се налази на слатким мукама када је састав тима у питању. 

Чињеница да Лука Јовић игра фантастично и да је тренутно најбољи српски нападач најчешћа је тема у домаћој јавности. Заправо, питање да ли Србија треба да игра са два шпица. У разговору за Спортски журнал на констатацију да ће имати такозване слатке муке Крстајић је одбрусио: 

"Слатке муке?! А повређени? Какве црне слатке мукле, горким сам мукама! Коларов повређен, Матић повређен, Митровић повређен", почео је своје кратко излагање селектор па можда и нехотице открио ко ће бити сигуран стартер у Волфзбургу: "Кажете слатке муке, а млади Богосавац треба да дебитује против Немачке, пошто су и Коларов и Родић повређени. Талентован је момак, млади репрезентативац, али првобитни план био је да постепено добија шансу". 

Крстајић, наравно, није пропустио последњу утамицу Ајнтрахта и победу над Интером у Милану...

Марко Грујић демантује Крстајића: Нисам одбио младу репрезентацију

"Срби су добро одиграли, баш добро! Било је задовољство гледати их. Јовић фантастичан, Костић изванредан, Гаћиновић такође... Штета што се повредио. Надам се да ће све бити у реду до утакмице". 

Јовић се некако ипак издваја, толико голова у Бундеслиги, Европи...

"Свака част Луки. Такав вољни моменат, толики труд... Морало је да се исплати. Такве његове партије, као у Милану, постале су стандардне. Одлично се сналази, постиже голове. Заиста сам одушевљен". 

Сјајан је Јовић, а шта тек рећи за Роналда који се вратио у национални тим и чека Србију?

"Он је фудбалско савршенство. Дати три гола Атлетику, притом најавити све то... Мало ко то може. Надам се само да се испуцао и да ће против нас бити мало мирнији", закључио је у шаљивом тону Младен Крстајић. 

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Муке

20.03.2019 06:17

су само, сто си ти тренер ! Остало су ситнице, за правог тренера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муке

20.03.2019 08:53

Муке муцимо са овим тренером. Србијо имас ли лосијег тренера од овога МК ???

ОДГОВОРИТЕ