Krstajić: Kakve slatke muke, imam gorke muke!

Mora Bogosavac da igra protiv Nemačke. . .  "Talentovan je momak, mladi reprezentativac, ali prvobitni plan bio je da postepeno dobija šansu", žali se selektor na brojne povrede.

Fudbal 17.03.2019 | 20:00
Krstajić: Kakve slatke muke, imam gorke muke!
Selektor Srbije Mladen Krstajić oduševljen je igrama srpskih reprezentativaca iz redova Ajntrahta, ali uoči prijateljskog meča sa Nemačkog ljutito demantuje da se nalazi na slatkim mukama kada je sastav tima u pitanju. 

Činjenica da Luka Jović igra fantastično i da je trenutno najbolji srpski napadač najčešća je tema u domaćoj javnosti. Zapravo, pitanje da li Srbija treba da igra sa dva špica. U razgovoru za Sportski žurnal na konstataciju da će imati takozvane slatke muke Krstajić je odbrusio: 

"Slatke muke?! A povređeni? Kakve crne slatke mukle, gorkim sam mukama! Kolarov povređen, Matić povređen, Mitrović povređen", počeo je svoje kratko izlaganje selektor pa možda i nehotice otkrio ko će biti siguran starter u Volfzburgu: "Kažete slatke muke, a mladi Bogosavac treba da debituje protiv Nemačke, pošto su i Kolarov i Rodić povređeni. Talentovan je momak, mladi reprezentativac, ali prvobitni plan bio je da postepeno dobija šansu". 

Krstajić, naravno, nije propustio poslednju utamicu Ajntrahta i pobedu nad Interom u Milanu...

Marko Grujić demantuje Krstajića: Nisam odbio mladu reprezentaciju

"Srbi su dobro odigrali, baš dobro! Bilo je zadovoljstvo gledati ih. Jović fantastičan, Kostić izvanredan, Gaćinović takođe... Šteta što se povredio. Nadam se da će sve biti u redu do utakmice". 

Jović se nekako ipak izdvaja, toliko golova u Bundesligi, Evropi...

"Svaka čast Luki. Takav voljni momenat, toliki trud... Moralo je da se isplati. Takve njegove partije, kao u Milanu, postale su standardne. Odlično se snalazi, postiže golove. Zaista sam oduševljen". 

Sjajan je Jović, a šta tek reći za Ronalda koji se vratio u nacionalni tim i čeka Srbiju?

"On je fudbalsko savršenstvo. Dati tri gola Atletiku, pritom najaviti sve to... Malo ko to može. Nadam se samo da se ispucao i da će protiv nas biti malo mirniji", zaključio je u šaljivom tonu Mladen Krstajić. 

Izvor: mozzartsport

Foto: MN Press

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Muke

20.03.2019 06:17

su samo, sto si ti trener ! Ostalo su sitnice, za pravog trenera.

ODGOVORITE
Name

Muke

20.03.2019 08:53

Muke mucimo sa ovim trenerom. Srbijo imas li losijeg trenera od ovoga MK ???

ODGOVORITE