Мато спајао Додика и Бакира

- Договорио сам сусрете Бакира, Милорада и Златка. Гордана Тадић ми је сестра. Ово је игра против ње. БМW сам платио 25. 000 КМ. Због министра сигурности сам несигуран. . .

Босна и Херцеговина 16.03.2019 | 09:40
Мато спајао Додика и Бакира
Мато Ђаковић, који је ових дана у жижи јавности због афере око куповине возила Ивана Бандића са дипломатским таблицама, повезали су га са Обавјештајном службом Хрватске и селефијама. Током гостовања у Централном дневнику ТВ Фаце открио је синоћ неколико ствари које до сада никада није износио.

- Ја сам то возило возио од септембра, октобра са дипломатским таблицама и нисам могао ставити друге таблице, јер је то возило и даље било туђе.

Каже да је ово написан сценариј и да се све планира у сарајевском кафићу.

- Не постоји новинар у БиХ који може да има ове информације, а да их неко није издиктирао.

Ђаковић негира да је требао у возилу са дипломатским таблицама одвући оружје селефијама.

- Кажу да сам требао неко оружје из МУП РС превући у Калесију или Зеницу, а у Зеници нисам био 15 година. Ми знамо јако добро да је ово игра против главне тужитељице. Са њом сам за три године био на три сахране, а сад ћу се сваку ноћ дружити са њом.

Ђаковић је изјавио да сматра да Мектићу (Драгану) смета те да га прати већ двије године.

- Драган Мектић ми је направио пакао од живота. ОНО ме је данас назвало именом оног монструма са Новог Зеланда! И по чијем налогу двије године Мектић ради на овом случају? Знате ли да ОСА своје налоге шаље Звиздићу, Беванди и Шаровићу? Одакле онда Мектић ово све зна, а Мијо Кршић не зна? И Авду Авдића и Драгана Мектића ћу да тужим до Хага. Ово је групна оптужба. Ја због министра сигурности не живим сигурно. Ово само болестан ум мозе измислити.

На питање зашто није желио да буде заједно у синоћњем Фаце то Фаце-у са Авдом Авдићем, Ђаковић одговара:

- Ја не желим са тим човјеком у истом граду бити, а не у истој емисији. Они знају, а и ја знам да је ово што ја причам истина. И вријеме је или да Гордана Тадић оде или да Драган Мектић оде.

Шта је рекао Милорад Додик на све то?

- Покушао је да ме смири и рекао ми је да се смирим, јер каже видиш у каквој држави живимо? Ја се са Додиковом политиком не слажем, али је он мени пријатељ. А сад ексклузивно да откријем у твојој емисији: ја сам урадио састанак Додика и Изетбеговића у кафани ''Барка''. По молби и жељи Изетбеговића. Ја сам заказао састанак Лагумџије и Додика у Лакташима! И звао сам Изетбеговића да урадимо интервју. Није ми се јавио. Претпостављам да је знао за ову аферу, јер ми је само одговорио да је заузет и да не може.

Ђаковић је, на крају, нагласио да од тужбе неће одустати.

- Мој гријех према Србима је што сам оженио Српкињу. Имам кћерку Бошњакињу, а ја сам Хрват. Па гдје сам ја приспио онда? Али... Један Драган Мектић ме неће отјерати одавде. Ја од тужбе нећу одустати.

За крај Мато се нашалио те додао:

- Постао сам популарнији од Јелене Карлеуше, још само да ме Врашњеш назове.

Мато Ђаковић, новинар РТРС-а, један је од актера шпијунске афере коју је открио портал Журнал, а која потреса Хрватску и БиХ. Према тим сазнањима, које је потврдио и министар безбједности Драгам Мектић, хрватски обавјештајци, у сарадњи с дипломатама у БиХ и појединим новинарима, врбовали су припаднике селефијског покрета у БиХ те од њих тражили да оружје постављају у бх. месџиде како би се потврдиле тврдње хрватске предсједнице Колинде Грабар-Китаровић која тврди да је Босна и Херцеговина легло терориста.

(БН/ТВ Фаце)

Коментари / 88

Оставите коментар
Name

Истина

16.03.2019 08:47

спијун си ти радис све у интересу додика и против ове дрзаве лазес ко пас ђукело стара ти и твоја сестра макните се с полозаја

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОРРО

16.03.2019 09:27

КОЈИ НЕПИСМЕНИ И НЕОБРАЗОВАНИ "СТАНОВНИК" ОВЕ ТУЖНЕ ЗЕМЉЕ... ХВАЛИ СЕ ДА ЈЕ "ШАТЛ" ЛОКАЛНИ ДИПЛОМАТА КОЈИ "СПАЈА" БОСАНСКЕ ПОЛИТИЧАРЕ НА САСТАНЦИМА ПО ЛОКАЛНИМ КАФАНАМА... Е ЗЕМЉО ГДЈЕ СМО ЗАЛУТАЛИ ???

Name

Кики

16.03.2019 09:35

Само возање тог аута је кривицно дјело. То сад треба Хрватска да ријеси са Бандицем. Цак и да је његово приватно, није законски да га вози физицко лице друге дрзаве. Посто сам купио од једне амбасаде аудија у БГ знам како то хода...мене су пустили десетак дана да возим и да средим папирологију. Ал Мато ово вози висе од пола године...малко је сумњиво. Инаце у многим таквим аутима са дипл.таблицама се сверцује дрога.

Name

Ре истина

16.03.2019 09:45

А онај снимак када јавља великом шефу да против њега неће бити подигнута оптужница. Јел' и то Мектић сам монтирао?

Name

Игор

16.03.2019 10:19

Послузио се Додиков цовјек "њиховим" аутом . Ста је ту цудно кад су иста фирма.

Name

РОМАНИЈА

16.03.2019 11:02

Није Мато Дјаковиц тек тако постао новинар тзв.РТРС која је заснована на лазима и која ради за Додика диктатора и његов резим. Залост је да у РС хватски лоби игра кљуцну улогу а ми срби цемо то скупо платити кад тад.

Name

?!

16.03.2019 11:23

Па ваљда је сада све јасно. Потпуно обесмислене окупиране институције и БиХ. Па то су шокови?!

Name

Реално

16.03.2019 11:27

Мекетицу господине свака цаст да има таквих јос мало постених дрзава би цвјетала овај матиц је велика издајица и криминалац

Name

Сестра

16.03.2019 11:28

Сада миње јасно,ако је теби Гордана Тадиц сестра онда Додику он додје несто као ДОБРА ВИЛА,да,да...Јасно све!

Name

Огавно

16.03.2019 12:33

Огавна земља у којој полуписмени новинар глуми ЦНН јеботе И договара састанке хапсења И са Јос све не.Фуј.

Name

Вук

16.03.2019 12:35

јуце реце да је купио ауто 11 јануара,а данас од септембра.Ста ли це саопстити сутра.Питање гласи како је фаца возикала дипломатско возило стране дрзаве мјесецима, све до јуце.Сад му Мектиц крив, е Мато будало једна,сад видис колико си потрисан.Хрвати несто мало протестују.Истина је да си спијун и истина је да пустају воду за тобом.Мекта га је оголио и њега и његове ујаке из УЗП.Овом лику ниста нисам вјеровао ,друг Бурлин ејј па то не мозе бити без смрада и прљавстине

Name

Ц

16.03.2019 12:40

шљам од човека.Сада када су га провалили Оче да изиграва поштењачину,добрицу од човека

Name

Ре

16.03.2019 13:56

Ако те министар безбједности провали да си спијун, ста ту има спорно Мате? Није то нико измислио, постоје докази..

Name

075

16.03.2019 14:08

Матина најновија супруга Сања, кћерка чувеног тузланског професора Малезановића, Српкиња по националности је била четири године запослена у Предсједништву БиХ као савјетник Бакира Изетбеговића, паметнима доста!! Можете све ово провјерити на wеб страници Предсједништва БиХ!

Name

075

16.03.2019 14:09

Све је то увезано "новинар" Мато, Мијо Крешић часник ЈНА у Приштини, "златни љиљан" ИИ Корпуса А.БиХ, сада "велики" Хрват иако је метар и жилет, Ружица КРЕШИЋ-Јукић еx фризерка сада "правница" из ВСТВ БиХ, Гордана удата Тадић главна "тужитељица" БиХ, Антидопинг агенција БиХ са сједиштем у Тузли гдје је пола Тадића "упослено", службеник СИПА можда и шеф у Дистрикту Брчко Тадић опет, кладионица у кући "тужитељице" у Живиницама на коју се НЕ плаћа порез опет Тадић, сви су родбински повезани и сви су у служби оних, читај ХДЗ Хрватске, који су из Хрватске и преко територија који је контролирала ХВ(ХВО) у БиХ 1993. када "птица није могла ући " на териториј који је контролирала А.БиХ "увезли" муџахедине у БиХ!

Name

Алан Форд

16.03.2019 15:00

Ништа горе него када један олош и људски шљам као Мато, почне да прича о моралу и поштењу... За повраћање.

Name

ТОРРО

16.03.2019 16:52

ВИДИМ ОДЛИЧАН РЕЗУЛТАТ ОВЕ "СУПЕР" АФЕРЕ... МАТО ЈЕ ЛУДИ МАТЕ, СВОЈИМ ЗАДЊИМ ИЗЈАВАМА О ДОДИКУ ЗАВРШИО ЈЕ СВОЈУ ЗА ЊЕГА ЗЛАТНУ КАРИЈЕРУ НА РТРС... ЈЕДИНА НАДА КОЈА МУ ЈЕ ОСТАЛА ЈЕ СУИЦИДНА АТВ !!! ОВА ТЕЛЕВИЗИЈА УСПЈЕШНО НАПРЕДУЈЕ ДО МАГИЧНЕ ЦИФРЕ ОД 0.00% ГЛЕДАНОСТИ. МАТО ВРИЈЕМЕ ЈЕ ДА СВОЈ ТЕЛЕРИНГ ПРЕСЕЛИШ НА АТВ !!! ХАХАААААА... КОЈА САТИРА ОД ДРЖАВЕ !

Name

РЕ: Истина 16.03.2019 09:47

18.03.2019 09:05

Неки цитаоци о Додиковој "новинарској узданици" мисле другације. Није мато Дјаковиц тек тако "пао са неба" у Бању Луку: хттп://тузлаливе.ба/формиран-предмет-о-врбовању-селефија-за-кријумцарење-орузја/? Ста казу цитаоци: јакотузлак 14. 03. 2019. ат 20:24 Инаце, овај приуцени новинар МАТО ЂАКОВИЋ је интимус рушитеља СДП-а БиХ ЕНВЕРА БИЈЕДИЋА. За неупућене, а за не вјеровати, тај новопечени бањалучанин Мато, шпијун Милета Додика, је актуални члан управе ТЕНИС КЛУБА СЛОБОДА ТУЗЛА, чији је руководитељ управо Енвер Биједић. Морбидно до краја. На спрату тениског клуба Слобода Тузла, код Зоке Сезама, у по Тузле се све договара годинама…и никим ниш….. Одговор Иван 18. 03. 2019. ат 07:01 За вријеме рата у БиХ Мато ЂАКОВИЋ , док је постојала Херцег Босна је од СИС-а (Сигурносне извјестајне слузбе Херцег Босне) добио на располагање службени аутомобил Голф 2 који је био у саставу те слузбе. Како је сада новопечени бањалучанин Мато, сигурно шпијун Милета Додика он у Бањалуци извршава шпијунске задатке које му даје Додиков “први обавјештајац” Предраг Ћеранић, садашњи декан Факултета безбједности у Бањалуци. Тај Предраг Ћеранић је прије рата, док је студирао у Сарајеву, као студент постао шпијун тадашње Службе државне безбједности предратне СР Босне и Херцеговине. Предраг Ћеранић је, док је био студент, цинкарио студенте хрватске националности и у регистру оперативних веза и сарадника имао је псеудоним “Славуј’, а за сарадњу (шпијунирање) колега студената га је ангажовао недавно преминули Златан Рамић, који је тада водио проблематику “непријатељског иступања студената на Сарајевском универзитету. Види: хттп://www.небојсавукановиц.инфо/ноде/1489 Додиковог преторијанца Ћеранића обучавала ЦИА-а у свом сједишту Субмиттед бy Небојша Вукановић он Фри, 02/03/2017 – 11:02 Додиковог преторијанца Предрага Ћеранића обучавала ЦИА-а Први удбаш Републике Српске, високи функционер МУП-а и самозвани експерт за безбједност Предраг Ћеранић је амерички човјек кога је обучава ЦИА-а!? То је признао сам Ћеранић у интервјуу Слободној Босни објављеног 5.6.2008. у коме се хвали добрим односима и сарадњом са Американцима, те потврђује да је на њихов позив као провјерен кадар и шпијун средином марта 2001. године боравио у сједишту ЦИА-а у Ленглију. Ћеранић се хвали да је као службеник ОБЕ предано радио на откривање Срба осумњичених за ратне злочине, да је у Сарајеву представио нови план разбијања мреже помагача и хапшење хашких оптуженика, те да је у више наврата помагао својим партнерима из Америке. Најзанимљивији дио интервјуа односи се на Ћеранићеве тврдње да је помогао Американцима да открију два возила која су наводно нестала у БиХ током тајне операције откривања Радована Караџића, а своју лојалност и оданост Американцима Ћеранић је био спреман доказати чак и свједочењем пред америчким Сенатом. „ Американци су затражили помоћ у тражењу два украдена возила и софистициране опреме „блацк боx“ за праћење која је била у гепеку јер су се бојали да ће пасти у руке Русима. Са најбољом оперативом сам преровио Семберију и Тузлу, био сам упоран и желио сам помоћи Американцима, и на крају смо опрему нашли у Босанском Новом. Тада сам открио да су моји амерички пријатељи прикрили дио истине јер два возила „голф 3“ нису нестала у Тузли већ Подграбу код Пала када су се два маринца трагајући за Караџићем приближила његовој кући, а његово обезбјеђење их је разоружало и ликвидирало. Оружје су задржали, возила продали у Бугарској, а шпијунску опрему сакрили у Босанском Новом, гдје сам је ја касније открио. Спреман сам о цијелом догађају и детаљима да свједочим и пред Комисијом америчког Сената..“ свједочио је Ћеранић Мирхи Дедић, новинарки Слободне Босне. Интервју је дао само 7 дана након смјене, и у њему Ћеранић јавно тражи помоћ и заштиту Американаца након што га је тадашњи високи представник Мирослав Лајчак одстранио из ОСЕ због веза са Стојаном Жупљанином. Тврдио је да иза отказа стоји тадашњи замјеник директора ОСЕ Ристо Зарић, тешко га оптужујући да је одговоран за злочине у Сребреници. Између осталог Ћеранић каже да су га разочарали и неки Бошњаци, попут Алмира Џуве и Златана Рамића, јер му нису вјеровали и помогли у хватању Срба – хашких бјегунаца?! Имајући у виду санкције и лоше односе Милорада Додика и САД-а, свакако треба изразити бојазан да Ћеранић поново има улогу „тројанског коња“ и двоструког агента који поткопава предсједника Српске одајући важне информације. Ћеранић се у више наврата јавно хвалисао због сарадње са ЦИА-ом и пријатељества са Американцима, па га је чудно сада слушати како критикује САД због увођења санкција Додику.Ћеранић јавно признаје да је био двоструки агент који је радио за више Служби, да је радио за Амере против Руса, па не треба пуно вјеровати у његове новије изјаве и колумне у којима хвали Русију и Путина а напада америчку спољну политику. Да ли је Ћеранић подијељена личност и треба ли имати повјерење у Додиковог преторијанца и првог обавјештајца Српске, високог функционера МУП-а Републике Српске? Према подацима из књиге „Чувари Југославије“ Предраг Ћеранић је рођен 1.1.1964. у Зеници од оца Војина и мајке Љиље, и као млад студент треће године Филозофског факултета у Сарајеву, комуниста и Југословен по националности, постао је доушник ДБ-а кодног имена „Славуј“ задужен за шпијунирање студената у Студентском дому „Братство и јединство“. Након тајне акције „Леопард“ ,у којој је озвучена соба 404 у студентском дому и праћен студент Жељко Павић, Ћеранић је награђен и од сарадника под контролом Мунира Алибабића и Златана Рамића напредовао до радника ДБ-а. Након пуча, Биљана Плавшић и Милорад Додик су га поставили на чело ОБС-а РС, али је убрзо смијењен због нестанка веће количине новца из трезора ДБ-а. Из тог времена ће остати упамћен по изјави да је Радован Караџић велика опасност за регион јер је набавио атомску бомбу? Поставља се питање може ли се бивши Југославен и ситни шпијун који је цинкарио колеге студенте преобразити у великог патриоту и Србина који штити Републику Српску, како Ћеранић покушава да се сада лажно представи. Кратка биографија довољно говори да је „Славуј“ обичан шпијун и улизица, а Меша је за улизице давно рекао да су најгори, најштетнији и најпокваренији људи који сију страх и подржавају сваку власт, да су као пси вјерни свакој држави а као курве невјерни господару. Кад је велики Меша писао о улизицама стиче се утисак да је пред собом имао слику лажног експерта и аналитичара, који већ деценију својим лажима, подметачинама и подлостима контаминира јавни простор и трује грађане Републике Српске. Славуј је пјевао Титу, Златану, Радовану, Биљани, Американцима и сада Додику. Иако смо жестоки политички противници, ипак треба добронамјерно упозорити Додика да обрати пажњу на свог „Славуја“, да се поново не заокрене, забоде нож у леђа и пропјева у одсудном тренутку. Одговор Борис 18. 03. 2019. ат 08:57 @јакотузлак 14. 03. 2019. ат 20:24 За Мату Ђаковић све си у праву. Довољно је прочитати један давни тескт из БХ Дана из 2001. године. хттпс://www.бхдани.ба/портал/архива-67-281/234/т23408.схтмл БХ ДАНИ број 234 од 30. Новембра 2001.године Извод из текста Гордана Малића: “…Вукшићеве пријетње Нови равнатељ СНС-а, Ивица Вукшић, затражио је, под пријетњом казнене пријаве, од свог претходника Жељка Шиљега поврат свих материјално-техничких средстава отуђених у вријеме његова мандата, а која су плаћена из буџета. Како дознајемо, један дио те технике предан је на располагање Крешимиру Зубаку и Петру Лубурићу, првом одвјетнику и првом обавјештајцу из бранитељског тима Младена Налетилића Туте. Други дио дислоциран је у Бању Луку, гдје се користи у производњи Дневног листа, полупропалог пропагандног пројекта ХДЗ-ове врхушке. СНС је такођер затражио и поврат свих аутомобила датих на располагање особама од јавног и политичког утјецаја. Тако ће свој, односно СНС-ов голф, ускоро морати вратити и Мато Ђаковић, уредник на ОБН-у.” Одговор

Name

МАХОВЉАНИ

18.03.2019 09:35

@Игор 16.03.2019 11:19 Ко то није дозволио бивсем високом представнику за БиХ Кристијану Шварц-Шилингу да смијени Додика? хттпс://www.истинито.цом/бих/политика/32395-сварц-силинг-нису-дали-да-смијеним-додика/ Шварц-Шилинг: Нису дали да смијеним Додика Политика 17 мар 2019 263 Бивши високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шварц-Шилинг рекао је у суботу навече да је током мандата намјеравао дјеловати када је ријеч о позицији Милорада Додика, али да ипак Американци у том тренутку нису били за то. “Додик је 2007. године имао јако ружан изборни говор, на којем је истакао како ће направити референдум. Американци су ми рекли, да требам одмах дјеловати. Одлучио сам га назвати и рећи му да се то не смије више догодити, јер сам му рекао да ћу реаговати, ако не буде коректан. Он је до самих избора био фер. Када је након кампање наставио с оним што је почео, ја сам рекао да ћу урадити нешто по том питању. На то су Руси протестовали. Американци су чекали зелено свјетло из Вашингтона, онда су остали рекли да ће и они чекати, јер и Американци чекају. Након неколико дана Американац је рекао да није добио зелено свјетло од својих. А то се промијенило јер је већ отворен ‘фронт на Косову’, па да не би било и питање Босне и Херцеговине уплетено. Али ако се то буде користило као аргумент и ако се сада не би дјеловало, онда нам је овај воз прошао”, казао је Шилинг за Фаце ТВ, преноси НАП. Додао је да је све тада рекао Додику, али да одлука да Додик буде смијењен, ипак није донесена. “Ја, као високи представник, сам хтио да га смијеним, али Американци га нису дали. Управо због тога ми није продужен мандат, јер су знали да ћу урадити нешто, да их нећу слушати. Због тога су ме се жељели да ме се ријеше”, рекао је Шилинг говорећи о предсједавајућем Предсједништва Босне и Херцеговине, Милораду Додику. На питање да ли Босни и Херецеговини опет пријети рат и да ли је забринут за стање у БиХ, Шилинг је рекао: “Истину сам увијек говорио, због тога сам пожелио да питања рата постављам у политици”, преноси нап. “Једном сам писао да постоје приче да ће постојати принцип немијењања граница из етничких граница, о чему се управо говори у Србији и Косову, онда сам чуо о томе у Европској унији. Господин Вучић је био при томе. Онда су у Бриселу рекли, да је то уреду, ако се успију договорити, што је потврдила и Могерини. Ако смо заборавили оно шта је значио остатак, људи се плаше да остану у неком дијелу. Међународна заједница у томе бива она која је на то пристала. Мени су рекли да се прича да Трамп и Путин, можда имају договор, као ја ћу мало Србе преузети, а ти се можеш пружити према Хрватској, Босни и Херцеговини и то би као било рјешење. Помислио сам да Американци више не знају како да управљају”, закључио је он. Он је истакао да Ангела Меркел сада има довољно искуства, да види да се Балкан не смије занемарити. “Ми сваког дана причамо о европеизацији појединих дијелова Европе. Водили смо преговоре, шта значи бити члан Европске уније. Ипак она када је почела, о таквим стварима, није много бринула. Тражио сам од ње подршку, као њемачком кандидату за виског представника у Босни и Херцеговини. Тада ме је подржала, а такав брз потез је био потребан. Дакле, охрабрила ме је”, казао је Шилинг, говорећи о стабилности у Босни и Херцеговини. српскаинфо.цом Јасно се види да је и Додик радио (и данас ради) за познату америцку Фирму - ЦИА!

Name

власеница

19.03.2019 00:06

МЕКТА,НЕМА ПРЕДАЈЕ,САМО УДАРАЈ

Name

Дадо

16.03.2019 08:50

А да ми сви имамо кратко памцење па се не сјецамо како и преко кога су мудзахедини и орузје улазили у БиХ. Па зна цитав свијет да су преко Хрватске улазили мудзахедини и орузје. Против Срба сте вјековима па не знам ста је сад спорно. Правите се наивни ко француске собарице, а знамо ко сте, ста сте и да никад ама бас никад српском народу не зелите добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зато

16.03.2019 09:14

Зато Додиг, српску судбину кроји са братом Цовицем.

Name

хм

16.03.2019 18:23

Никоме они не зеле добро.

Name

сарајлија

16.03.2019 08:54

не глуми наивну француску собарицу,сто то нико други сем тебе не мозе купити возило са дипломатским таблицама а знамо да си ко и Авдо Сидран,пушеш у исту тикву са оним ко ти да више пара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

16.03.2019 09:01

Све што ти радиш исправно је а у све се петљаш , што би ти спајо те људе које наводиш, а РС ти је купила лијеп ауто , само јој слабо враћаш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

16.03.2019 09:01

Све што ти радиш исправно је а у све се петљаш , што би ти спајо те људе које наводиш, а РС ти је купила лијеп ауто , само јој слабо враћаш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

16.03.2019 09:03

Зна се како се користе возила са дипломатским таблицама. У осталом , да сам ја могао толико користити такво возило могао сам се обезбједити за читав живот. Наравно , само под условом да сам склон криминалу. Мато се осилио и позива се на брата лажова "великог бају". По његовом (мислим на Мату) , и њега и бају , као и многе друге , се може називати "ОНО" као што он назива Мектића. То само показује колико је неваспитан и бахат као и поменути му брат лажов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вупер

16.03.2019 09:07

немате ви појма о чему се ту ради. треба сад то затаскати. Мектић би треба бити жртвован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

16.03.2019 17:02

Би ал неце, не сто неце него не смију.Боље вам је оно"Сто је баби мило то јој се и снило

Name

Б

16.03.2019 09:11

Постен сигурно није и не зиви од плате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ Патрота

16.03.2019 09:13

Сви у РТРС су знали од првог дана када је дошао да је шпијунчина. Али неће Додик дозволити да му фали длака са главе. Уосталом, сви запослени знају да још неколико новинара „јавног сервиса“ ради за стране обавјештајне службе. Мате је, међутим, најомраженији због привилегија које има, а гледаност његовог Телеринга креће се од 2 до 5 одсто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре БЛ Патриота

16.03.2019 10:35

Тачно гледаност Телеринга је нула. Мато је само доведен због главних тужилаца БиХ.

Name

Миодраг

16.03.2019 14:11

Нормалан цовјек не мозе да гледа Телеринг јер та емисија је дно дна.У емисију се искљуциво доводе гости који велицају резим и политику лактаског диктатора.Ако и додје неко из опозиције овај лик Мато,тј.ОНО се труди да га максимално понизи и компромитује својим питањима која искривљују цињенице,тј.обицна подметања једног новинарцица у слузби резима.

Name

Мила

18.03.2019 09:48

Моја баба прије неки направи гужву у кући, галами, јечи цијела кућа због Матине емисије Телеринг. И то још био Драшко гост. Али џаба. Виче баба: Ко је оставио на РТРС-у? А нема даљинског. Нећу да гледам овог лопова који велича Додика. А ни овај мали није требао долазити њему на ноге. Галами баба, али је у праву. Сви смо се сатрали тражећи даљински, а он на балкону, баба га тамо оставила.

Name

Y

16.03.2019 09:15

Да си био само нивинар и радио свој посао за малу плату..зинула ти гузица за паре и поуларност .НИ САМ НЕЗНАС СТА БИХ ОД СЕБЕ ..НИСТА ТИ НИСИ ТИ СИ КО ЕМИР КУСТУТИЦА.Новинар по струци а свагдје бих хтиоо да будес као ВЕГЕТА..ЧУЈ неслазем се са Додиковом политиком АЛ СМО ПРИЈАТЕЉИ..ВОЛИС ТИ ПАРЕ ...Јадна ова земља са вама свима скупа свисте ви ПРЉАВА ГОВНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

16.03.2019 09:20

Без жеље да ишта знам о овом....постављам јавно питање!!!! -Откуд то да Ђаковић буде новина од повјерења Рудоњин??? Нити један новинар ,гласило или мјавна медијска кућа,сем кад треба РТРС понекад, нису вриједни његовог надлежног и дијетним држања....или они питају превише,или се боје,или држи у шаци..,попут директора РТРС-а...,?????? Чиме је то Ђаковић заслужио, и он и Лазански???? Да ли је то увреда за новинаре.....иако он није ништа сек обични лијевчански лопов!.,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре РОБИН ХУД

16.03.2019 11:43

Има у Бањалуци много новинара неупоредиво бољих од Мате и искрено оданији Мили од њега. Али, не могу му ни прићи. Њему требају лопине попут Мате, Милиновића, Здравка Шавије јер с њима најлакше комуницира. Надамо се да ће му се све то једног дана разбити о главу

Name

ре

16.03.2019 12:29

Матић власник "Батагона" био је и у затвору у Швајцарској због финансијских малверзација о чему су такође раније писали медији.

Name

Армин@Робин Худ

16.03.2019 12:55

Требају му овакви попут Мате и Лазовског јер имају везе,познаства и пријатеље медју вазним фигурама,у овом слуцају код Мате у питању је тузиластво. Зна Миле добро ста ради,лисица је то и зна да бира пријатеље медју новинарама да сири свој утицај и пропаганду. Бог сами зна колико пара издваја за Лазанског и Ђаковића. Синоц је поставио питање у Сарајеву засто су Босњаци толико луди за Мектићем,ко он је се некад друзио са Алијом,цак је и књигу написао..омг..залосно.. Мектић је једина фигура на највисем нивоу БиХ пол.сцене која се јавно бори против оних који нису за сузивот,који подрзавају тероризам и корупцију итд.. Ова дрзава заслузује бар јос 2,3 Мектића,гдје би нам био крај.

Name

РЕ: Армин@Робин Худ 16.03.2019 13:55

19.03.2019 03:17

А тек колико народног нновца Додик троси за своје редовне промоције у емисијама код Миломира Марица? Мариц га у својим емисијама увијек пуста да дрзи дуге монологе и хвали се својим србовањем престављајуци се као последњи и једини бранилац Републике Српске. Добро, успут обилази и своје виле и станове у Београду да види да у неком од њих није процурила вода, да му није разбијен неки прозор...

Name

Котор Варос

16.03.2019 09:22

Мој Дјаковицу возис возило са дипломатским таблицама неколико мјесеци и користис бенифиције дипломате а ниси дипломата и јазес да си у праву!!! Додик ти је дао одлицан савјет из властитог искуства, примири се и сути, главу у пијесак. Па то је његов провјерени рецепт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сенад

16.03.2019 09:28

Мато Дјаковицу, дзаба се правдас из оцију ти се види да си јадни сеоски лупез. Пред Додиком си обицно мало маце сто лизе скути господару. Ти си сам створити слику у јавности о себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мато Бурлетов новинар

16.03.2019 09:35

Цуј спојио Додика и Изетбеговица. Па зар Мати није довољна плата од 3000 км вец је поцео и подводјењем и кријумцарењем да се бави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

16.03.2019 14:15

@Мато Бурлетов новинар Мало погледајте ФБ профил његове супруге Сање да видите у каквом комфору живе и са киме су на фоткама (Григорије, Емир-Немања, Драган није Мектић него Човић, етц.) и по Ступинама, дио Тузле, стално прича да га Милорад зовне да му убацује угаљ он је спреман, прича се по Тузли да је сваке године добијао прије 200.000 КМ за лобирање, наводно преко пропале Бобар банке!

Name

Мато Бурлетов новинар 16.03.2019 10:35

19.03.2019 03:22

М. Дјаковиц је, изгледа, Додиков "сатл" дипломата, а уствари спијунира и Додика уз добру плату на "додиковизији - РТРС-у" , односно "јавном сервису" у слузби једног цовјека.

Name

ИСТИНА

16.03.2019 09:45

То Мектићу.Свака ти част.Остао си дисљедан.Разваљујеш их до краја мандата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мектицу

16.03.2019 10:22

Само напред!!!имас подрску народа !!!! Самоо до крајааа !!Криминална хоботница мора бити разбијена !!!!!доста је висе !!!дно дна !!!!Мате је за затвора а не за новинара па јос подводио политицаре спајао по кафанама !! Које дрскост које понасање !!!па њему не треба суд !!! Сестра судија гордана тадиц и он су свој рад показали и доказали па јос тегелтија као њихова потпора увезана хоботница криминална !Мектицууу подрска народа !!

Name

Браво

16.03.2019 10:01

г.Мектицу,смјести их гдје треба да буду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

16.03.2019 10:44

Е да је још једно пет стотина Мектица можда би и било нешто. Овако један поштен и неискварен упао у гротло лоповлука и криминала и добро је да га нису досад појели.

Name

Реуф

16.03.2019 10:07

У дотичног "дипломату новинара" сумњам 100%!! У Господина МЕКТИЋА не сумњам ни 0,000...1%!! СВЕ СЕ ЗНА И ВИДИ СЕ ИЗ ПРИЛОЖЕНОГ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

16.03.2019 10:16

Додик му каже, па видиш у каквој држави живимо! Да није жалосно било би стварно смијешно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.03.2019 12:20

Један од највецих бисера

Name

Коњино, а ко направи такву дрзаву?

19.03.2019 03:25

Коњино, а ко направи такву дрзаву? Дрзаву у којој цес бити или премијер или предсједник ко Мило Дкилановиц до краја зивота!

Name

Трт

16.03.2019 10:18

Јао, врло занимљив лике...... И то је све сто имате да казете..... Ја Сам мислио да ви новинари.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рере

16.03.2019 10:20

И опери некад то ауто...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

16.03.2019 11:16

Мектицу, свака ти част,све је ово,као сва зла,у БиХ,долазе од ДОДИГА,јер њему одговара РАТ,једино тако назалост остаје,њему састанке,уговара приватно лице,по кафанама,поред толико савјетника,и то по кафанама,олос

Name

Фрко и Ја

16.03.2019 10:49

Шта може једна овца међу стотине вукова? Ништа.Склони се Мектићу овај народ воли ВОЂЕ и иде за вођама док не цркне. Пусти нас болан да пропадамо и кличемо овако лијепи а крезуби.Ми то волимо ба .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пила

16.03.2019 11:06

Није што је кријумчарио, него што се вадио...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Киклоп

16.03.2019 11:20

Какав новинар, такав обавјестајац. Никакав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док Холидеј

16.03.2019 11:54

Добро да није купио хитна кола.

Name

Бања лукас

16.03.2019 12:30

Л А Г О

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

16.03.2019 12:32

А аутомобил куплељен слободном погодбом, на који рачун уплати Мате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мима

16.03.2019 12:35

Добро Мате, знамо да си Додиков новинар а чији си дипломата?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

16.03.2019 12:39

Мато,не личиш ни на новинара ни на дипломату.Са Додиком под шатор па ћеш се возати и хеликоптером.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

16.03.2019 13:28

Матее најбољи си за сатора хеликоптера цеце и додига па у круг !!нити си за новинара нити дипломату !!!! Спајај и раздвајај мате несрецо ти и лазански брдо пара сте скинули са будзета опљацкане дрзаве !!!остацете у рузној успомени за историју !!Мектицу свака цаст као јединка добро се дрзи медју ајкулама криминалним

Name

Оци

16.03.2019 12:59

Синоц ниста добро није реко за Додика а он му радно мјесто обазбједио,Ауто на себе преписо прије два дана кад је видео да постоје слике ције Ауто воза.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо

16.03.2019 13:12

Јос један доказ како је вазно обављати свој посао професионално у корист сви народа без обзира којиј вјери припадао.Господине Мектицу Посао добро одрадјен Хвала Вам. Наставите и даље тако не дозволите никакве зле намјере према било ком народу у БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упуцен

16.03.2019 13:12

Спојио Додика и Станивуковица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лана

16.03.2019 13:13

Мате значи на РТРС Додик те довео због сестре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трик

16.03.2019 13:40

Недај се Мато. Хоце да те дискредитују јер си Додиков пријатељ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан

16.03.2019 13:46

Царина не узима предмет (царињење аутомобила) уколико исти није одјављен у мупу (врацене таблице)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мато није злато

16.03.2019 13:50

Мато Дјаковиц мало новинар, мало шпијун, а највише дупелизац Додику. Ово задње најбоље ради. Најбоље да позове сам себе у телеринг и да објасни, али поштено ко је он и ста ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

16.03.2019 14:25

Овај бахати лик је обицни олос и љигавац који је умислио да је велики новинар,а гледаност његове емисије је мизерна.Резимски новинарциц доведен на РТРС да сири пропаганду и велица лик и дијело Великог Водје.Управо је он ОНО,а не господин Драган Мектиц који је цастан и постен цовјек,један од ријетких у политици.Свака цаст Мектицу сто раскринкава ове спијуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питам се

16.03.2019 18:29

И како БиХ да оцекује улазак у ЕУ! Зар је то помоц комсија. Изгледа да је само циљ распад БиХ.

Name

Сенад

16.03.2019 20:21

Мато, колико год сам те некада цијенио, послије свега и поготово послије ФацеТВ гостовања, одвратан си. Лажеш и види ти се на лицу. А она да је Хрватска пријатељска према БиХ зато што је прије 27 година примила пуно избјеглица(а при томе за сваку избјеглицу наплатила), па као да си Туђмана цитирао. И немој мајке ти више да ти је БиХ домовина, исти си Човић, и он то стално понавља а све ради да развали ту исту домовину. Хтједох написати како те ба није стид али такви као ти стида и образа немају, мада си ти своје образчине добро угојио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гламоц

16.03.2019 21:07

ОВАЈ ЛИК ИМА СВУГДЈЕ СВОЈЕ ПИПКЕ, ЗЕНА МУ РАДИЛА У КАБИНЕТУ БАКИРА И.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

17.03.2019 08:44

@Гламоц Сања Малезановић Ђаковић моја школска пријатељица из тузланске ОШ " Албин Херљевић " је радила као савјетница Бакира у Предсједништву БиХ!

Name

Јоја

18.03.2019 22:46

Онда је Мате Бакиров спијун у РТРС-у...

Name

Директ

16.03.2019 23:19

Мато, цувај се пријатеља какав је Додик. Неколико његових пријатеља је умрло у свега неколико година. Њихово здравље није могло да издрзи оно ста је ос истих направио Додик - велике лопове. Јос нека имена су "на путу". Кад "заврси" са Павловицем, ти си му највјероватније сљедеци јер идес пуно у његову корист, а на стету свога здравља оцигледно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

17.03.2019 09:35

Политика се води по кафицима,који непрофесионализам и безобразлук и на крају цуј да буде смјесно прозива Карлеусу и Врањеса,махалацка политика ,све ове требагосподин Мектиц тузити и процесуирети доста висе ја теби ти мени а ниста народ нема од тога

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биг данијел

18.03.2019 05:24

Мато и Мијо се у Тузли неодвајају.У Тузли сви знају да је Мато стари удаш.Кобајаги новинар.Прилагођава се свакој ситуацији.А мали Мијо који је златни љиљан подгузна муха Цовицу.Мекта то све зна и вјерујему

ОДГОВОРИТЕ
Name

тртмрт

18.03.2019 14:27

јадна сте сви заједно ако ова протува утврдјује састанке. збогом бх и рс и фбх

ОДГОВОРИТЕ
Name

рациц

18.03.2019 14:51

Шта је рекао Милорад Додик на све то? - Покушао је да ме смири и рекао ми је да се смирим, јер каже видиш у каквој држави живимо? Оп мала босонога како зивис без онога, како зивис без онога лоле гаравога. Сини муњо, удри громе обасјај им путе у Вјецна ловиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да набројим

18.03.2019 18:27

Прово, ниси новинар, него средњосколац. Никад ниси ни написао новинарски цланак тако да никад ниси могао имати проблем због писања. Док други новинари трпе прогон, батине И једва презивљавају, ти си у политици, у тузиластву, у кабинетима, на славама, у дипломатским аутима, браковима, аферама....мало ли је. Онај привредник Из Рогатице те је такодје спомињао у некој афери.И ово сто си изјавио говори какав зивот зивис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прст

18.03.2019 20:38

А откуд ти као новинар знас ком ОБА саље извјестаје??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блаж

18.03.2019 20:40

Хах да вам неко да да ви као новинар возите дипломатске таблице једне земље а да нерадите за њу послове ај не дипр.

ОДГОВОРИТЕ
Name

краљ

18.03.2019 22:42

Где има дима има и ватре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛУКА

19.03.2019 11:04

О МАТИ ЂАКОВИЋУ САМ ИМАО МНОГО ДРУГАЧИЈЕ МИШЉЕЊЕ И ЦЕНИО ГА ЗА ИСКУСНОГ И ДОБРОГ НОВИНАРА,АЛИ ПОСЛЕ ОВОГ ИНТЕРВЈУА НА ФАЦЕ ТВ ПРОСТО САМ ОСТАО ЗАПРЕПАШТЕН ШТА ЧОВЕК НАПРИЧА ШТА РАДИ И КАКО РАДИ,ГДЕ ЗАКАЗУЈЕ САСТАНКЕ ПА НЕМОЖЕ НАМ У ДРЖАВИ НИ БИТИ БОЉЕ КАД СЕ ДОГОВОРИ ВОДЕ ПО КАФАНАМА.

ОДГОВОРИТЕ