Видео: Кари, шта ти би? Пешић искључен у 1. минуту!

Пешић "полудео": Две техничке и искључење у првом минуту! Светислав Пешић, тренер Барселоне, непосредно након почетка меча са Фенербахчеом изгубио је живце и ушао у сукоб са судијама.  Трофејни тренер завршио је учешће на утакмици против Фенербахчеа после свега 60 секунди игре.  Заиста чудна сцена. . .

Кошарка 15.03.2019 | 20:30
Видео: Кари, шта ти би? Пешић искључен у 1. минуту!
Пешић се бунио после једне акције његовог тима, у којој оне нису досудиле фаул над Јаком Блажичем. Српски стручњак је ушао у жустру расправу са судијском тројком, а стрпљења за Пешићев испад није имао познати италијански арбитар Луиђи Ламоника.

Инцидент у Фенеровој хали десио се у првом минуту утакмице, а Ламоника је Пешићу без много размишљања доделио другу техничку грешку недуго после прве и показао му пут ка свлачионици.

Светислав Пешић у петак је искључењем већ у првом минуту утакмице вероватно поставио нови евролигашки рекорд, макар у конкуренцији тренера.

Популарни Кари је на почетку меча Фенербахче - Барселона неуобичајено оштро протестовао због тога што није досуђен фаул над Јаком Блажичем приликом продора под кош.

Пешић се намерачио на младог литванског судију Гитиса Вилиуса, који је покушао да га заобиђе и сасече у корену сваки покушај дискусије, али му је трофејни 69-годишњи стратег три пута телом препречио пут.

Ауторитет који има због стажа и остварених резултата у неким другим ситуацијама би му помогао да се извуче са само једном техничком грешком, али овог пута је добио и искључујућу.

У тренутку када је вођење утакмице преузео помоћни тренер Барсе, резултат је био свега 3:2 у корист Фенера!

Тим Жељка Обрадовића је у 26. коло Евролиге ушао као први на табели (скор 21-4), док су Каталонци са 15-10 били на петом месту, где ће и остати без обзира на исход утакмице у Истанбулу.



Српски стручњак Светислав Пешић вероватно је поставио рекорд Евролиге када је у питању брзина искључења. Он је успео да добије две техничке грешке веровали или не за мање од једног минута?! Тренер Барселоне у вечерашњем дербију против Фенербахчеа, после једног јачег дуела, тражио је фаул над Јаком Блажичем, том приликом унео се у лице арбитру Вилијусу, коме није дао да прође до записничког стола. Било је ту врло вероватно и псовки, после чега се у читаву гужву укључио Луиђи Ламоника. Италијан је упозорио Карија на понашање, али пошто се овај није смирио уследила је и друга техничка. 

Заиста неуобичајена ситуација...

Извор: Б92/мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар