Нема више играња ''за кикирики''!

Нови уговор и за Зинченка! Украјинац добрим играма купио поверење Пепа Гвардиоле.

Фудбал 17.03.2019 | 14:00
Нема више играња ''за кикирики''!
Украјинац Олександр Зинченко (22) биће награђен за солидне партије које пружа на позицији левог бека и то новим уговором који су му челници Манчестер Ситија припремили.

Одлични фудбалер средине терена који је прошлог лета био на корак од трансфера у Вулверхемтпон за 16.000.000 фунти (тражио г је и Бетис) искористио је повреде Бенжамина Мендија, Емерика Лапорта и Фабијана Делфа да се зацементира покрај леве аут-линије.

Зинченко је био и један од главних протагониста недавно освојеног Лига купа Енглеске где је наступао стандардно, па је Пеп Гвардиола у међувремену потпуно одустао од намере да га прода и планира да му понуди нови уговор.

Тај нови споразум би требало да му подигне мало и животни стандард, пошто је Украјинац тренутно један од слабије плаћених фудбалера Ситија који игра тек за нешто више од 1.000.000 евра по сезони.

Сити последњих дана и недеља константно, као овде Црвене звезда, потписује нове уговоре са истакнутим првотимцима, а последњи који је продужио верност Грађанима је Португалац Бернардо Силва који је потписао нови уговор у среду увече.

Пре њега то су већ учинили Стерлинг, Едерсон, Лапорт и Габријел Жезус, а оечкује се да после Зинченкауговоре на Етихаду продуже и Немци Лирој Сане и Илкај Гундоган.  

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар