Nema više igranja ''za kikiriki''!

Novi ugovor i za Zinčenka! Ukrajinac dobrim igrama kupio poverenje Pepa Gvardiole.

Fudbal 17.03.2019 | 14:00
Nema više igranja ''za kikiriki''!
Ukrajinac Oleksandr Zinčenko (22) biće nagrađen za solidne partije koje pruža na poziciji levog beka i to novim ugovorom koji su mu čelnici Mančester Sitija pripremili.

Odlični fudbaler sredine terena koji je prošlog leta bio na korak od transfera u Vulverhemtpon za 16.000.000 funti (tražio g je i Betis) iskoristio je povrede Benžamina Mendija, Emerika Laporta i Fabijana Delfa da se zacementira pokraj leve aut-linije.

Zinčenko je bio i jedan od glavnih protagonista nedavno osvojenog Liga kupa Engleske gde je nastupao standardno, pa je Pep Gvardiola u međuvremenu potpuno odustao od namere da ga proda i planira da mu ponudi novi ugovor.

Taj novi sporazum bi trebalo da mu podigne malo i životni standard, pošto je Ukrajinac trenutno jedan od slabije plaćenih fudbalera Sitija koji igra tek za nešto više od 1.000.000 evra po sezoni.

Siti poslednjih dana i nedelja konstantno, kao ovde Crvene zvezda, potpisuje nove ugovore sa istaknutim prvotimcima, a poslednji koji je produžio vernost Građanima je Portugalac Bernardo Silva koji je potpisao novi ugovor u sredu uveče.

Pre njega to su već učinili Sterling, Ederson, Laport i Gabrijel Žezus, a oečkuje se da posle Zinčenkaugovore na Etihadu produže i Nemci Liroj Sane i Ilkaj Gundogan.  

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar