Брајант: Србија може да побиједи САД на СП-у!

Коби Брајант, легендарни амерички кошаркаш, мисли да репрезентација Србије може да изненади САД на предстојећем Светском првенству у Кини.

Кошарка 21.03.2019 | 09:30
Брајант: Србија може да побиједи САД на СП-у!
Брајант је одговарао на питања навијача путем Инстаграма преко званичног профила ФИБА Светског првенства, а неко је "Црну мамбу" питао да ли мисли да Србија може да победи Сједињене Америчке Државе на Мундобаскету.

Чувени Коби Брајант биће главна звезда суботњег жреба за Светско првенство у кошарци, које ће бити одржано од 31. августа до 15. септембра у Кини.

Легендарни, петоструки НБА шампион дуго је играо за америчку репрезентацију и са њом остварио највеће успехе, јер је освојио злато на Олимпијским играма 2008. и 2012. године.

Нажалост, наша кошаркашка селекција није играла на тим олимпијским смотрама, док се у Рију вратила на тај турнир и ушла у финале, у којем је освојила сребро након пораза од доминатних Американаца.

"Одговор је да – мислим да Србија може да победи САД. Не мислим да су они једини који имају шансу да их победе. Американци, морате бити спремни, јер је више него очигледно да могу да нас победе", рекао је Брајант.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар