Brajant: Srbija može da pobijedi SAD na SP-u!

Kobi Brajant, legendarni američki košarkaš, misli da reprezentacija Srbije može da iznenadi SAD na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini.

Košarka 21.03.2019 | 09:30
Brajant: Srbija može da pobijedi SAD na SP-u!
Brajant je odgovarao na pitanja navijača putem Instagrama preko zvaničnog profila FIBA Svetskog prvenstva, a neko je "Crnu mambu" pitao da li misli da Srbija može da pobedi Sjedinjene Američke Države na Mundobasketu.

Čuveni Kobi Brajant biće glavna zvezda subotnjeg žreba za Svetsko prvenstvo u košarci, koje će biti održano od 31. avgusta do 15. septembra u Kini.

Legendarni, petostruki NBA šampion dugo je igrao za američku reprezentaciju i sa njom ostvario najveće uspehe, jer je osvojio zlato na Olimpijskim igrama 2008. i 2012. godine.

Nažalost, naša košarkaška selekcija nije igrala na tim olimpijskim smotrama, dok se u Riju vratila na taj turnir i ušla u finale, u kojem je osvojila srebro nakon poraza od dominatnih Amerikanaca.

"Odgovor je da – mislim da Srbija može da pobedi SAD. Ne mislim da su oni jedini koji imaju šansu da ih pobede. Amerikanci, morate biti spremni, jer je više nego očigledno da mogu da nas pobede", rekao je Brajant.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar