Брајантова порука Лејкерсима: Ћао, ћао...!

"Да ли је неко од њих тројице бољи од Дејвиса? Одговор је лак!"

Кошарка 16.03.2019 | 15:45
Брајантова порука Лејкерсима: Ћао, ћао...!
Прва Лебронова сезона у Лејкерсима полако се приводи крају онако како је мало ко очекивао - без пласмана у плеј-оф.

Џејмс и саиграчи тренутно имају скор 31-37 и заостају великих осам победа за Лос Анђелес Клиперсима, првом екипом изнад "црте".

Поврх тога, турбулентну годину на више начина обележила је сага о недоласку Ентонија Дејвисаиз Њу Орлеанса у "Стејплс центар".

Сјајни центар је очигледно хтео да се пресели у Лебронову свлачионицу, а Лејкерси су били спремни да дају и више од половине екипе да би се тај трејд догодио. Међутим, Дејвис је остао у свом тиму, а Џејмсови саиграчи су при истеку рока за трејдове само ослушкивали ко ће од њих отићи међу Пеликане.

Што се тиче Кобија Брајанта, петоструког освајача титуле са Лејкерсима, неколико њих може одмах да оде из "Ел-Еја".

"Кузма, Лонзо, Инграм... Да ли су сва тројица боља од Ентонија Дејвиса? Не и не! Ћао! Збогом! Ентони Дејвис један је од најбољих играча на свету. Не сада, већ у историји. О чему причамо уопште? Ако можете да 'потпишете' Ентонија Дејвиса, онда то урадите. Ако не можете, онда ОК. Имамо три играча која су веома млада и који напорно раде. Интелигентни су и морају да се развијају. Али, ако можете да 'потпишете' Дејвиса... Наравно да то урадите!", изјавио је "Мамба" за шпански "АС".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар