Brajantova poruka Lejkersima: Ćao, ćao...!

"Da li je neko od njih trojice bolji od Dejvisa? Odgovor je lak!"

Košarka 16.03.2019 | 15:45
Brajantova poruka Lejkersima: Ćao, ćao...!
Prva Lebronova sezona u Lejkersima polako se privodi kraju onako kako je malo ko očekivao - bez plasmana u plej-of.

Džejms i saigrači trenutno imaju skor 31-37 i zaostaju velikih osam pobeda za Los Anđeles Klipersima, prvom ekipom iznad "crte".

Povrh toga, turbulentnu godinu na više načina obeležila je saga o nedolasku Entonija Dejvisaiz Nju Orleansa u "Stejpls centar".

Sjajni centar je očigledno hteo da se preseli u Lebronovu svlačionicu, a Lejkersi su bili spremni da daju i više od polovine ekipe da bi se taj trejd dogodio. Međutim, Dejvis je ostao u svom timu, a Džejmsovi saigrači su pri isteku roka za trejdove samo osluškivali ko će od njih otići među Pelikane.

Što se tiče Kobija Brajanta, petostrukog osvajača titule sa Lejkersima, nekoliko njih može odmah da ode iz "El-Eja".

"Kuzma, Lonzo, Ingram... Da li su sva trojica bolja od Entonija Dejvisa? Ne i ne! Ćao! Zbogom! Entoni Dejvis jedan je od najboljih igrača na svetu. Ne sada, već u istoriji. O čemu pričamo uopšte? Ako možete da 'potpišete' Entonija Dejvisa, onda to uradite. Ako ne možete, onda OK. Imamo tri igrača koja su veoma mlada i koji naporno rade. Inteligentni su i moraju da se razvijaju. Ali, ako možete da 'potpišete' Dejvisa... Naravno da to uradite!", izjavio je "Mamba" za španski "AS".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar