Огњену Врањешу забрана утакмица и у Б тиму!

Терен неће видети до краја сезоне!

Фудбал 16.03.2019 | 15:15
Огњену Врањешу забрана утакмица и у Б тиму!
Потпуни колапс на релацији Андерлехт – Огњен Врањеш. Славни белгијски клуб више ни у једној варијанти на рачуна босанског деназивца.

Врањеш је зимус избачен из првог тима због понашања ван терена и низа скандала. Клуб је желео да га прода, али није било адекватних понуда и Босанац је пребачен да тренира са другопозивцима. Убрзо је остао и без статуса ререзентативца БиХ и изгубио место на списку селектора Просинечког. До тада му је опроштено неколико спорних ситуација у репрезентацији, али је и Просинечком прекипело на крају.

Ситуација се сада додатно погоршала за Врањеша у Андерлехту. Белгијски медији јављају да је Краљевски клуб забранио Врањешу да игра утакмице са резервним тимом. Врањеш је пребачен да тренира са У-23 екипом, али због година нема право да игра такмичарске утакмице. Међутим, пракса у Андерлехту је да се организују пријатељски мечеви у којима играју млади играчи и резервисти А тима како би одржавали форму и такмичарски ритам.

Врањеш се после неколико недеља одсуства коначно појавио на тренинзима младог тима, да би сазнао да може само да тренира и да неће моћи да игра тренинг мечеве и пријатељске утакмице Б тима јер клуб ни у једној варијанти не рачуна на њега.

Андерлехт ће покушати наредног лета да прода Врањеша који има уговор до 2022. године.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар