Ognjenu Vranješu zabrana utakmica i u B timu!

Teren neće videti do kraja sezone!

Fudbal 16.03.2019 | 15:15
Ognjenu Vranješu zabrana utakmica i u B timu!
Potpuni kolaps na relaciji Anderleht – Ognjen Vranješ. Slavni belgijski klub više ni u jednoj varijanti na računa bosanskog denazivca.

Vranješ je zimus izbačen iz prvog tima zbog ponašanja van terena i niza skandala. Klub je želeo da ga proda, ali nije bilo adekvatnih ponuda i Bosanac je prebačen da trenira sa drugopozivcima. Ubrzo je ostao i bez statusa rerezentativca BiH i izgubio mesto na spisku selektora Prosinečkog. Do tada mu je oprošteno nekoliko spornih situacija u reprezentaciji, ali je i Prosinečkom prekipelo na kraju.

Situacija se sada dodatno pogoršala za Vranješa u Anderlehtu. Belgijski mediji javljaju da je Kraljevski klub zabranio Vranješu da igra utakmice sa rezervnim timom. Vranješ je prebačen da trenira sa U-23 ekipom, ali zbog godina nema pravo da igra takmičarske utakmice. Međutim, praksa u Anderlehtu je da se organizuju prijateljski mečevi u kojima igraju mladi igrači i rezervisti A tima kako bi održavali formu i takmičarski ritam.

Vranješ se posle nekoliko nedelja odsustva konačno pojavio na treninzima mladog tima, da bi saznao da može samo da trenira i da neće moći da igra trening mečeve i prijateljske utakmice B tima jer klub ni u jednoj varijanti ne računa na njega.

Anderleht će pokušati narednog leta da proda Vranješa koji ima ugovor do 2022. godine.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar