Рабио ради против себе, суспензија због "лајка"!

Колико су хтјели да га задрже, толико сада једва чекају да га се ријеше. . .

Фудбал 17.03.2019 | 11:00
Рабио ради против себе, суспензија због "лајка"!
Многе велике клубове "мами" то што Адријена Рабиоа овог љета могу да доведу без обештећења, али ће се неки од њих сигурно повући из трке због проблематичног карактера фудбалера.

Пари сен Жермен је прецртао француског везисту због тога што је одбио зимус да продужи сарадњу са клубом, тренира одвојено од екипе, а потез челника га је толико заболио да је на Инстаграму "лајковао" пораз своје екипе од Манчестер јунајтеда у Лиги шампиона (3:1).

Био је то видео који је окачио његов земљак Патрис Евра, бивши фудбалер "црвених ђавола", који је био пресрећан због проласка Јунајтеда, а радост је подијелио и са Полом Погбом.

Уз то, Адријен Рабио је изашао и у ноћни клуб након пораза Парижана, што такође није промакло Пари сен Жермену, тако да је клуб одлучио да га суспендује и новчано казни.

Чак се разматра и пријевремени прекид уговорне обавезе.

Клуб је претходно Рабиоа казнио мјесечном платом прошлог октобра кад се није појавио на састанку пред меч с Марсејом, потом због тога што није дошао у Доху на мини-припреме Пари сен Жермена, док је познато и да га је "прецртао" и селектор Дидије Дешан.

Овај момак, о чијој каријери је до скоро бринула мајка, жеља је многих клубова и наводно је већ потписао предуговор са Барселоном, али се спомињу и Бајерн, Сити, Јувентус...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар