Rabio radi protiv sebe, suspenzija zbog "lajka"!

Koliko su htjeli da ga zadrže, toliko sada jedva čekaju da ga se riješe. . .

Fudbal 17.03.2019 | 11:00
Rabio radi protiv sebe, suspenzija zbog "lajka"!
Mnoge velike klubove "mami" to što Adrijena Rabioa ovog ljeta mogu da dovedu bez obeštećenja, ali će se neki od njih sigurno povući iz trke zbog problematičnog karaktera fudbalera.

Pari sen Žermen je precrtao francuskog vezistu zbog toga što je odbio zimus da produži saradnju sa klubom, trenira odvojeno od ekipe, a potez čelnika ga je toliko zabolio da je na Instagramu "lajkovao" poraz svoje ekipe od Mančester junajteda u Ligi šampiona (3:1).

Bio je to video koji je okačio njegov zemljak Patris Evra, bivši fudbaler "crvenih đavola", koji je bio presrećan zbog prolaska Junajteda, a radost je podijelio i sa Polom Pogbom.

Uz to, Adrijen Rabio je izašao i u noćni klub nakon poraza Parižana, što takođe nije promaklo Pari sen Žermenu, tako da je klub odlučio da ga suspenduje i novčano kazni.

Čak se razmatra i prijevremeni prekid ugovorne obaveze.

Klub je prethodno Rabioa kaznio mjesečnom platom prošlog oktobra kad se nije pojavio na sastanku pred meč s Marsejom, potom zbog toga što nije došao u Dohu na mini-pripreme Pari sen Žermena, dok je poznato i da ga je "precrtao" i selektor Didije Dešan.

Ovaj momak, o čijoj karijeri je do skoro brinula majka, želja je mnogih klubova i navodno je već potpisao predugovor sa Barselonom, ali se spominju i Bajern, Siti, Juventus...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar