Мајами је град Даниловића!

Олги специјална позивница за престижни турнир! Наша најталентованија тенисерка у главном жребу WТА Премиер Мандаторy такмичења на Флориди.

Тенис 17.03.2019 | 20:30
Мајами је град Даниловића!
Један од два најјача турнира у свету белог спорта не рачунајући грен слемове, Мајами (други је Инидјан Велс) учинио је велику част нашој најталентованијој тенисерки, Олги Даниловић.

Београђанка, која често проводи време на југу Флориде где је некада за НБА гиганта, Мајами Хит играо и њен отац Предраг, добила је специјалну позивницу организатора те ће се наћи у главном жребу. Поред ње, прилику ће добити и Кори Гауф, Витни Осуигве, Ванг Ћињу, Наталија Вихљанцева и рођена сестра прве играчице светам, Наоми Осаке, Мари.

Поред Даниловићеве још само Александра Крунић од наших тенисерки имамо обезбеђено место у главном жребу женског дела такмичења, док код мушкараца имамо Новака Ђоковића, Ласла Ђереа, Душана Лајовића, Филипа Крајиновића и Миомира Кецмановића који је такође добио специјалну позивницу организатора након фанстастичних игара у Индијан Велсу и продора у Топ 100 АТП листе.

Престижни Премиер Мандаторy турнир у Мајамију (тврда подлога на отвореном, наградни фонд 9.035.428 $) игра се од 19. до 30. марта, а титулу брани Американка Слоун Стивенс. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар