Majami je grad Danilovića!

Olgi specijalna pozivnica za prestižni turnir! Naša najtalentovanija teniserka u glavnom žrebu WTA Premier Mandatory takmičenja na Floridi.

Tenis 17.03.2019 | 20:30
Majami je grad Danilovića!
Jedan od dva najjača turnira u svetu belog sporta ne računajući gren slemove, Majami (drugi je Inidjan Vels) učinio je veliku čast našoj najtalentovanijoj teniserki, Olgi Danilović.

Beograđanka, koja često provodi vreme na jugu Floride gde je nekada za NBA giganta, Majami Hit igrao i njen otac Predrag, dobila je specijalnu pozivnicu organizatora te će se naći u glavnom žrebu. Pored nje, priliku će dobiti i Kori Gauf, Vitni Osuigve, Vang Ćinju, Natalija Vihljanceva i rođena sestra prve igračice svetam, Naomi Osake, Mari.

Pored Danilovićeve još samo Aleksandra Krunić od naših teniserki imamo obezbeđeno mesto u glavnom žrebu ženskog dela takmičenja, dok kod muškaraca imamo Novaka Đokovića, Lasla Đerea, Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića i Miomira Kecmanovića koji je takođe dobio specijalnu pozivnicu organizatora nakon fanstastičnih igara u Indijan Velsu i prodora u Top 100 ATP liste.

Prestižni Premier Mandatory turnir u Majamiju (tvrda podloga na otvorenom, nagradni fond 9.035.428 $) igra se od 19. do 30. marta, a titulu brani Amerikanka Sloun Stivens. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar