Прича: Сколсов једномјесечни пакао...!

Газда покушао да му саставља тим, судски извршитељи исекли гас, играчи сами прали дресове, није дошао аутобус за Бури. . . ! Чувени ас Црвених ђавола суочио се са невероватним стварима у Олдаму!

Фудбал 18.03.2019 | 23:50
Прича: Сколсов једномјесечни пакао...!
Почетак тренерске каријере легендарног фудбалера Манчестер јунајтеда, Пола Сколса, претворио се у прави пакао, па је после само 31 дана проведеног на клупи Олдама дао отказ. А разлога је било много, чак и превише за једног врхунског аса...

Оно што је јасно, јесте да је газда клуба Абдулах Лемсагам основни разлог за то, јер је створио услове у којима једноставно није могло да се ради, а превршио је сваку меру када је покушао да утиче на састављање тима.

Раније овог месеца, када је сазнао да неко из свлачионице открива председнику детаље, Сколс је сазвао хитан састанак и жестоко одбрусио.

"Ако сазнам ко је у питању, тај више никада неће играти у мојој екипи", беснео је Сколс.

Иако је приликом потписивања уговора са клубом Сколс инсистирао да се уврсти клаузула "без ометања", то није испоштовано. Сколс је на мејл почео да добија пошту од председниковог брата Мухамеда, уједно спортског директота Олдама, са инструкцијама око састављења тима.

Како пише Дејли Мејл, газдин фаворит је био шпански нападач Урко Вера, за којег је посебно инсистирао да се нађе на терену, али је код Сколса само два пута улазио на терен као резерва. Појединим играчима је чак било и дозвољено да не дођу на тренинг без тренерове сагласности.

Али, то није све. Због финансијских проблема судски извршитељи су недавно и исекли гас у клубу, а играчи су морали сами да перу дресове, јер овако у клубу не би могли да буду осушени.

На једној конференцији за штампу, Сколс се нашалио поводом финансијске ситуације у клубу, када је отишао да сипа кафу на апарату.

"Осим ако и он није однет", иронично се насмејао Сколс.

Пакао је настављен онда када се није појавио аутобус који је требало да одведе екипу на гостовање у Бури, пошто претходна путовања превознику очигледно нису била исплаћена. Играчи морали да отпутују својим колима, а претходно су морали да позову домаћине и питају да ли имају довољно паркинг места.

Кап која је прелила чашу представљало је Сколсово сазнање да ће дефанзивац Алекс Јаковити, позајмљен из Нотингем Фореста, на крају сезоне потписати двогодишњи уговор, иако ове сезоне није одиграо ниједан меч.

Сколс је на клупи Олдама провео седам утакмица, победио је само један меч, изгбио три утакмице и забележио три ремија. Олдам је у овом тренутку на 14. месту Лиге два.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар