Мбапе кажњен 180.000 евра!

Због неколико минута кашњења пред утакмицу коју је решио.  Али кад примаш милионе, такве су и казне.

Фудбал 17.03.2019 | 12:45
Мбапе кажњен 180.000 евра!
Пред почетак сезоне добио је повишицу од 180.000 евра месечно, али са таквим примањима долази и одређена доза одговорности. Не баш мала. Па је тако Килијан Мбапе кажњен са 180.000 због тога што је само неколико минута закаснио на састанак Пари Сен Жермена уочи судара са Олимпиком из Марсеља.

Шеф струке Томас Тухел толико се разбеснео да је сам већ санкционисао Мбапеа, који је тај меч и почео на клупи, али је Немац притиснут резултатом 0:0 морао да поклекне и уведе га у игру у 62. минуту уместо Ерика Чупа Мотинга. Само три минута касније Мбапе је постигао први гол у победи од 2:0, али му то није помогло да избегне казну. Занимљиво је и то што се вест појавила тек данас, иако је сама утакмица играна још 28. октобра. Може бити да су у Паризу изгубили стрпљење за све хирове скупоцених звезда екипе након испадања од Манчестер јунајтеда у Лиги шампиона.Тешко да ће их много заболети, Мбапе примера ради годишње заради више од 20.000.000 евра.

Па се тако сазнало и да је Адријен Рабио, који не игра већ три месеца, суспендован због изласка у ноћни клуб, одмах након пораза од Јунајтеда за који сам није нимало крив. Али Рабио је посебна прича. Њему на Парку принчева сваког месеца скину понеки динар. Скидали су му и за меч са Марсељом, јер је каснио са Мбапеом и зато што у јануару није повређен путовао на протомотивне активности по Блиском истоку… Сад се пише и да ће добити отказ пре истека сезоне. Не знају више шта ће са њим, знају само да на лето иде без обештећења.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар