Mbape kažnjen 180.000 evra!

Zbog nekoliko minuta kašnjenja pred utakmicu koju je rešio.  Ali kad primaš milione, takve su i kazne.

Fudbal 17.03.2019 | 12:45
Mbape kažnjen 180.000 evra!
Pred početak sezone dobio je povišicu od 180.000 evra mesečno, ali sa takvim primanjima dolazi i određena doza odgovornosti. Ne baš mala. Pa je tako Kilijan Mbape kažnjen sa 180.000 zbog toga što je samo nekoliko minuta zakasnio na sastanak Pari Sen Žermena uoči sudara sa Olimpikom iz Marselja.

Šef struke Tomas Tuhel toliko se razbesneo da je sam već sankcionisao Mbapea, koji je taj meč i počeo na klupi, ali je Nemac pritisnut rezultatom 0:0 morao da poklekne i uvede ga u igru u 62. minutu umesto Erika Čupa Motinga. Samo tri minuta kasnije Mbape je postigao prvi gol u pobedi od 2:0, ali mu to nije pomoglo da izbegne kaznu. Zanimljivo je i to što se vest pojavila tek danas, iako je sama utakmica igrana još 28. oktobra. Može biti da su u Parizu izgubili strpljenje za sve hirove skupocenih zvezda ekipe nakon ispadanja od Mančester junajteda u Ligi šampiona.Teško da će ih mnogo zaboleti, Mbape primera radi godišnje zaradi više od 20.000.000 evra.

Pa se tako saznalo i da je Adrijen Rabio, koji ne igra već tri meseca, suspendovan zbog izlaska u noćni klub, odmah nakon poraza od Junajteda za koji sam nije nimalo kriv. Ali Rabio je posebna priča. Njemu na Parku prinčeva svakog meseca skinu poneki dinar. Skidali su mu i za meč sa Marseljom, jer je kasnio sa Mbapeom i zato što u januaru nije povređen putovao na protomotivne aktivnosti po Bliskom istoku… Sad se piše i da će dobiti otkaz pre isteka sezone. Ne znaju više šta će sa njim, znaju samo da na leto ide bez obeštećenja.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar