Ево због чега је Тифани била у БГ

Ћерка председника САД Тифани Трамп, која је у петак допутовала у Београд, имала је заказан преглед код доктора интегративне медицине Момира Дуњића, с којим је разговарала о свом здравственом стању и добила савете како да га поправи.

Србија 15.03.2019 | 12:07
Ево због чега је Тифани била у БГ
Откада је Тифани Трамп приватним летом у петак увече слетела на аеродром "Никола Тесла" у Београду, сви су се питали који је разлог њене посете Србији. 

Она је наводно у Београд дошла, између осталог, како би се видела с докторима који се баве интегративном медицином.

Овај вид лечења, који је још у развоју у Србији, представља спој најбољег из научне медицине и клинички доказаних метода комплементарних и традиционалних грана медицине.



Тифани је урађен детаљан преглед и дати су јој савети како да побољша начин живота кроз исхрану и физичку активност.

Како се подаци о пацијентима строго чувају, а овде је још у питању кћерка председника САД, нико не зна да ли она има одређени здравствени проблем или је ишла превентивно, каже извор близак људима који су упућени у кретање младе Трампове.

"Не знам ко вам је то рекао. Не бих желео да причам о томе", кратко је поручио Момир Дуњић, који није демантовао да је Тифани Трамп била његов пацијент.

(Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Коментар

15.03.2019 11:13

Ето ти докторске етике...овакви подаци тајна...а зна цијела царсија. Ови наси инсани би пукли да не прдну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре инсан

15.03.2019 13:49

Не разумијем ста се ти сикирас па није досла у Травник код љекара опсте праксе него у Београд на посебан третман.

Name

реапер

15.03.2019 11:14

заболи ме...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Човек

16.03.2019 13:01

Не знам докле мислите, да пишете о небитним стварима за народ. И да постоје људи које не интересују туђи приватни животи или каријерски, небитно. Нисам читао чланак јер ме стварно не занима. Али ушавши на Гоогле листам вести ка доле и видим Вашу објаву и нађох дужност да Вам пошаљем повратну информацију. Свако добро вам желим.

ОДГОВОРИТЕ