Evo zbog čega je Tifani bila u BG

Ćerka predsednika SAD Tifani Tramp, koja je u petak doputovala u Beograd, imala je zakazan pregled kod doktora integrativne medicine Momira Dunjića, s kojim je razgovarala o svom zdravstvenom stanju i dobila savete kako da ga popravi.

Srbija 15.03.2019 | 12:07
Evo zbog čega je Tifani bila u BG
Otkada je Tifani Tramp privatnim letom u petak uveče sletela na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, svi su se pitali koji je razlog njene posete Srbiji. 

Ona je navodno u Beograd došla, između ostalog, kako bi se videla s doktorima koji se bave integrativnom medicinom.

Ovaj vid lečenja, koji je još u razvoju u Srbiji, predstavlja spoj najboljeg iz naučne medicine i klinički dokazanih metoda komplementarnih i tradicionalnih grana medicine.



Tifani je urađen detaljan pregled i dati su joj saveti kako da poboljša način života kroz ishranu i fizičku aktivnost.

Kako se podaci o pacijentima strogo čuvaju, a ovde je još u pitanju kćerka predsednika SAD, niko ne zna da li ona ima određeni zdravstveni problem ili je išla preventivno, kaže izvor blizak ljudima koji su upućeni u kretanje mlade Trampove.

"Ne znam ko vam je to rekao. Ne bih želeo da pričam o tome", kratko je poručio Momir Dunjić, koji nije demantovao da je Tifani Tramp bila njegov pacijent.

(Kurir)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Komentar

15.03.2019 11:13

Eto ti doktorske etike...ovakvi podaci tajna...a zna cijela carsija. Ovi nasi insani bi pukli da ne prdnu.

ODGOVORITE
Name

Re insan

15.03.2019 13:49

Ne razumijem sta se ti sikiras pa nije dosla u Travnik kod ljekara opste prakse nego u Beograd na poseban tretman.

Name

reaper

15.03.2019 11:14

zaboli me...

ODGOVORITE
Name

Čovek

16.03.2019 13:01

Ne znam dokle mislite, da pišete o nebitnim stvarima za narod. I da postoje ljudi koje ne interesuju tuđi privatni životi ili karijerski, nebitno. Nisam čitao članak jer me stvarno ne zanima. Ali ušavši na Google listam vesti ka dole i vidim Vašu objavu i nađoh dužnost da Vam pošaljem povratnu informaciju. Svako dobro vam želim.

ODGOVORITE