Палермо опет пред банкротом!

Настављају се муке клуба са Сицилије. . . !

Фудбал 16.03.2019 | 16:00
Палермо опет пред банкротом!
Италијански друголигаш Палермо поново је у финансијским проблемима, а након одлуке породице Мири да одустане од куповине клуба, па је сициљанском клубу обустављено даље финансирање.

Некадашњи члан Серије А већ неколико година је у кризи, а чинило се да су се ишчупали прошлог лета када је енглески конзорцијум откупио клуб од Мауриција Зампаринија. Ипак, смо коју недељу касније вратили су Палермо старом газди јер нису имали новце да доврше куповину клуба.

Прошлог месеца Палермо је био на рубу банкрота, али је локални бизнисмен Дарио Мири обезбедио 2.800.000 евра како би остали ликвидни тако што је откупио рекламни простор око тренинг центра овог клуба. Међутим, Мири је недавно рекао да је то то што се тиче њега и најавио да нема намеру да откупи контролни пакет акција Палерма.

Директор клуба Рино Фоски убеђен је да ће заостале плате бити исплаћене у понедељак, мада је неизвесно одакле мисли да набави новац.

Постоји и идеја да навијачи јавно позајме клубу одређена средства како би несметано привео сезону крају, а како је Палермо један од кандидата за директну промоцију у Серију А, сматрају да би клуб могао да привуче добре инвеститоре на лето.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар