Чепурин: Платформа Приштине - фантазија

Амбасадор Русије у Србији Александар Чепурин оцијенио је да је платформа Приштине ултиматум и фантазија која нема везе са реалношћу, те представља јасно одбијање дијалога са Београдом.

Србија 14.03.2019 | 18:52
Чепурин: Платформа Приштине - фантазија
Он је на свом налогу на друштвеној мрежи "Твитер" навео да са таквом "платформом" Приштина неће "издржати тежину", него ће се сломити.

"Фантазија се не усклађује са стварношћу. И даље се повлаче признања, док спонзори сами губе снагу", написао је Чепурин.

Приштински парламент је прошле седмице усвојио платформу којом се од Београда тражи да призна такозвану косовску независност, укидање Резолуције 1244, формирање специјалног суда за наводне злочине које су починили Срби током посљедњег сукоба, као и надокнада ратне штете.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

аналитицар

14.03.2019 18:08

Да ево бас цитам како спонзори пропадју ЕУ,Америка,Енглеска,хајд сто они пропадају ево и Еуро и Долар у тоталном паду.Једино Русија напредује и ево цитам нагли скок Рубље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.03.2019 19:02

Све си у праву....свака част. ..имају руси и оно црвено дугме и оде све у божију матер

Name

Дора.

14.03.2019 19:54

Албанци чине на Косову злочине већ деценијама, Још несу зато јажњавани али вријеме је дасе предузму мјере, Досадолису више и Богу И Народу.