Čepurin: Platforma Prištine - fantazija

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin ocijenio je da je platforma Prištine ultimatum i fantazija koja nema veze sa realnošću, te predstavlja jasno odbijanje dijaloga sa Beogradom.

  • Vijesti
  • Srbija


On je na svom nalogu na društvenoj mreži "Tviter" naveo da sa takvom "platformom" Priština neće "izdržati težinu", nego će se slomiti.

"Fantazija se ne usklađuje sa stvarnošću. I dalje se povlače priznanja, dok sponzori sami gube snagu", napisao je Čepurin.

Prištinski parlament je prošle sedmice usvojio platformu kojom se od Beograda traži da prizna takozvanu kosovsku nezavisnost, ukidanje Rezolucije 1244, formiranje specijalnog suda za navodne zločine koje su počinili Srbi tokom posljednjeg sukoba, kao i nadoknada ratne štete.

(Srna)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

analiticar

14.03.2019 19:08

Da evo bas citam kako sponzori propadju EU,Amerika,Engleska,hajd sto oni propadaju evo i Euro i Dolar u totalnom padu.Jedino Rusija napreduje i evo citam nagli skok Rublje.

Sve si u pravu....svaka čast. ..imaju rusi i ono crveno dugme i ode sve u božiju mater

Re

14.03.2019 20:02

Albanci čine na Kosovu zločine već decenijama, Još nesu zato jažnjavani ali vrijeme je dase preduzmu mjere, Dosadolisu više i Bogu I Narodu.

Dora.

14.03.2019 20:54

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.