Игокеа: Ово је меч одлуке!

У табору Игокее свјесни значаја недјељног дуела са Задром који ће дати одговор која од ове двије екипе је сигуран учесник АБА лиге и наредне сезоне, а која ће у бараж.

Кошарка 16.03.2019 | 08:30
Игокеа: Ово је меч одлуке!
Игокеа и Лакташи у посљедњем колу даће одговор својим навијачима хоће ли их сљедеће сезоне гледати у АБА лиги, или ће за то морати да се боре за то у баражу.

Пред дуел у Лакташима, који је на распореду у недјељу у 17 часова, Задрани су најавили да долазе по побједу, међутим, очекује их тежак посао јер и за Игокеу је ово меч одлуке.

"Надам се да ћемо дати најпозитивнији одговор, а то очекујем да ће се десити на терену у недељу. Сами сте ви и још неки други,  а и ми смо означили да је овај меч ‘меч одлуке’. Надам се да је сваком играчу то у глави и да зна шта то значи меч одлуке, значи то је избор само један”, поручио је тренер Игокее Драган Николић, а потом анализирао противника.

''Лука Божић је један од најбољих играча АБА лиге, он доводи лопту до табле посебно на лоw посту па и у транзицији. Литл је изванредан играч у изолацији један на један, Лука Жорић у приличној мјери скупља одбрану па онда и други играчи долазе до изражаја који се уклапају. Због ситуације које су имали унутар тима мало су промијенили начин игре, опредијелили су се на неке друге опције. Све се своди на једну велику енергију и жељу и сам фокус на ту утакмицу. Сматрам да ми на свом терену морамо да се растрчимо и да погодимо неке шутеве. Какав год да је противник са друге стране, ми требамо да гледамо нашу кућу свих 40 минута и за нас постоји само један избор“, рекао је Николић.

 Центар Игокее Латејвиус Вилијамс истакао је да очекује побједу.

"У суштини припремамо се као и за сваку другу утакмицу с тим што је за ову неки посебан фокус, и тако смо почели од старта радне недеље и мислим да сви играчи имају фокус и знамо колико је битна ова утакмица. Очекујем да ће сви играчи дати свој максимум и очекујем побједу Игокее.“

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар