Igokea: Ovo je meč odluke!

U taboru Igokee svjesni značaja nedjeljnog duela sa Zadrom koji će dati odgovor koja od ove dvije ekipe je siguran učesnik ABA lige i naredne sezone, a koja će u baraž.

Košarka 16.03.2019 | 08:30
Igokea: Ovo je meč odluke!
Igokea i Laktaši u posljednjem kolu daće odgovor svojim navijačima hoće li ih sljedeće sezone gledati u ABA ligi, ili će za to morati da se bore za to u baražu.

Pred duel u Laktašima, koji je na rasporedu u nedjelju u 17 časova, Zadrani su najavili da dolaze po pobjedu, međutim, očekuje ih težak posao jer i za Igokeu je ovo meč odluke.

"Nadam se da ćemo dati najpozitivniji odgovor, a to očekujem da će se desiti na terenu u nedelju. Sami ste vi i još neki drugi,  a i mi smo označili da je ovaj meč ‘meč odluke’. Nadam se da je svakom igraču to u glavi i da zna šta to znači meč odluke, znači to je izbor samo jedan”, poručio je trener Igokee Dragan Nikolić, a potom analizirao protivnika.

''Luka Božić je jedan od najboljih igrača ABA lige, on dovodi loptu do table posebno na low postu pa i u tranziciji. Litl je izvanredan igrač u izolaciji jedan na jedan, Luka Žorić u priličnoj mjeri skuplja odbranu pa onda i drugi igrači dolaze do izražaja koji se uklapaju. Zbog situacije koje su imali unutar tima malo su promijenili način igre, opredijelili su se na neke druge opcije. Sve se svodi na jednu veliku energiju i želju i sam fokus na tu utakmicu. Smatram da mi na svom terenu moramo da se rastrčimo i da pogodimo neke šuteve. Kakav god da je protivnik sa druge strane, mi trebamo da gledamo našu kuću svih 40 minuta i za nas postoji samo jedan izbor“, rekao je Nikolić.

 Centar Igokee Latejvius Vilijams istakao je da očekuje pobjedu.

"U suštini pripremamo se kao i za svaku drugu utakmicu s tim što je za ovu neki poseban fokus, i tako smo počeli od starta radne nedelje i mislim da svi igrači imaju fokus i znamo koliko je bitna ova utakmica. Očekujem da će svi igrači dati svoj maksimum i očekujem pobjedu Igokee.“

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar