Непристојна понуда тешка 100 милиона долара!

WБЦ шампион Дионте Вајлдер је, по свему судећи, пред договором са стриминг компанијом из Енглеске која му зазуврат тражи да му организује наредна три меча - са Домиником Бризилом, Ентонијем Џошуом и по свему судећи Тајсоном Фјуријем или Владимиром Кличком. Шоу може да почне!

Остали спортови 24.03.2019 | 18:30
Непристојна понуда тешка 100 милиона долара!
Један од три боксерска тешкаша око којих се све врти у последњих неколико година, Дионте Вајлдер (остала двојица су Ентони Џошуа и Тајсон Фјури) добио је понуду из снова која би могла да доведе до заиста занимљивих и дугоочекиваних борби у наредном периоду.

Наиме, власник WБЦ појаса којег је недавно на јадвите јаде одбранио од "Краља Цигана" Тајсона Фјурија, добио је "непристојну понуду" тешку чак сто милиона долара од компаније ДАЗН која се бави видео стримовањем спортских садржаја. У питању је фирма из Енглеске која за ту гомилу зелембаћа заузврат тражи да она организује три наредне борбе Бронзаног Бомбардера. Те ваља очекивати да укрсти рукавице са Ентонијем Џошуом, а могуће и поново са Фјуријем, мада је однедавно и млађи Кличко, Владимир, најавио повратак у ринг тако да су многе карте на столу. Пре тога ће Вајлдеру на пут статиДоминик Бризил, сународник који је у 21 профи борби забележио 18 нокаута и само један пораз који му је, такође прекидом пре последњег гонга нанео Џошуа пре три године у Лондону.

Пошто је у питању заиста велика лова, очекује са да Вајлдер стави параф на уговор и крене са одбраном трона који је љубоморно чувао углавном избегавајући најјаче противнике. Први пут када је налетео на озбиљног опоненте, то јес Краља Цигана, лоше се провео и од пораза га је спасао само један ударац који је накратко оборио Фјурија при крају меча. Американац је очигледно схватио да никада неће добити поштовање навијача док буде тако радио те му следи паклен период. Победио или изгубио на његовом конту ће се наћи чак сто милиона долара. Није лоше за некада сиромашног момка из руралне Алабаме.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар