Филд дао савјет путем Твитера

Улогу амбасадора у друштву на најбољи начин данас је демонстрирао британски дипломата у БиХ Метју Филд, који је самоиницијативно помогао једној Бањалучанки савјетом како да на вријеме добије визу његове земље.  

Република Српска 14.03.2019 | 16:43
Филд дао савјет путем Твитера
Почело је поруком Дуње Пејић, која се на Твитеру упитала како да за 7 дана добије визу Уједињеног Краљевства.

– Прођем неколико фаза селекцијског поступка за једну енглеску фирму и позицију коју баш желим (Пула, Сплит), сад ме зову и кажу да бих требала 1.4. на 2 седмице у УК на обуку, ако ме изаберу. Како до визе за седам дана, питам ја вас, јецајући у себи, јер сам држављанка треће земље – написала је Пејићева.

Врло брзо се у преписку укључио британски амбасадор у БиХ, који је обећао да ће јој у поруци јавити информације о убрзаној процедури за визу.

Пејићева је за Српскаинфо потврдила да се то и десило – и то након само пет минута!

То је написала и на Твитеру, што је изазвало бројне коментаре твитераша: „Ето видиш шта су амбасадори твитераши. Човјек се уклопио у 5 минута“, „То нормалан свијет не разумије“…

(Српскаинфо)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Са стране

14.03.2019 15:55

И, шта сад? Треба да нам буде симпатичан амбасадор земље која нас је бомбардовала, која игра прљаву игру према нама дуже од једног века?

ОДГОВОРИТЕ
Name

не ремсе

14.03.2019 17:01

Највеци непријатељи Српског народа у протеклих двије стотине година горих и од Нијемаца и Аустроугара. За ове друге знамо да су непријатељи који су нас нападали у два рата и три мира али Енглези су се увијек претварали као савезници.

Name

Милан

14.03.2019 15:57

Добар савјет за обуку појединих новинара у његовој земљи. Опробано, екстра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

14.03.2019 15:59

Укини и БиХ Визе ,мајсторе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

15.03.2019 00:47

Овог "упрегнути" да лобира за скидање виза БиХ за Велику Британију. Цовјек за 5 минута средио оно сто други не могу ни за 1000 година! Тако је то кад се надје прави цовјек у право вријеме на правом мјесту. Својевремено је прије око 10 година Лагумдзија најављивао безвизни резим БиХ за Велику Британију и ниста јос увијек од тога. Сви су давно заборавили ту прицу тако да дзаба се уци енглески у сколама кад требају визе за свако Англо подруцје, укљуцујуци и Велику Британију.

ОДГОВОРИТЕ