То Минхен не памти...!

Без четвртфинала ЛШ после осам година! Баварци достојанствени и у поразу. . .

Фудбал 14.03.2019 | 10:30
То Минхен не памти...!
Први пут од сезоне 2010/11. Бајерн је елиминсан пре четвртфинала Лиге шампиона. Готово декада је прошла откако су Баварци испали тако рано, па ће ова елиминација сигурно заболети најдомантнији немачки клуб. 

Почетак каријере у Минхену каквом се Нико Ковач није надао, али признаје пораз. Поштено.

"Морам да честитам Клопу и Ливерпулу. Очигледно су били бољи у ове две утакмице. Пробали смо да их нападнемо бековима и отворимо простор Левандовском, али је Ливерпул био компактан и организован и отежао нам тај план", оценио је Ковач.

Кормилар Бавараца каже да изостанак Џошуе Кимиха није никакав изговор.

"То није изговор. Треба да причамо о оним играчима који су били на терену, који су дали све од себе, али то није било довољно", закључио је Ковач.

Председник Ули Хенес такође каже да је даље прошао бољи тим.

"Ливерпул је био једноставно бољи и заслужио је да победи. То је то."

Спортски директор Хасан Салихамиџић већ најављује трансфер офанзиву за лето. Павар је капарисан, а очекује се ускоро и Лукас Ернандез из Атлетика.

"Очигледно је да морамо да урадимо нешто на пијаци, али опет имамо искусне играче који су морали и могли боље вечерас", поручио је Брацо.

Болеће овај пораз Бајерн још који дан, а онда следи повратак обавезама. Треба освојити титулу и Куп Немачке, а потом од лета кренути испочетка.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Е мој

14.03.2019 14:00

Бајерн, кад те воде Нико и Хасан. На кољенима је " ФЦ БАYЕРН МÜНЦХЕН" . због њиха ! Доказали се да не знају. Треба пухно Еврица сад улозити !!!

ОДГОВОРИТЕ