To Minhen ne pamti...!

Bez četvrtfinala LŠ posle osam godina! Bavarci dostojanstveni i u porazu. . .

Fudbal 14.03.2019 | 10:30
To Minhen ne pamti...!
Prvi put od sezone 2010/11. Bajern je eliminsan pre četvrtfinala Lige šampiona. Gotovo dekada je prošla otkako su Bavarci ispali tako rano, pa će ova eliminacija sigurno zaboleti najdomantniji nemački klub. 

Početak karijere u Minhenu kakvom se Niko Kovač nije nadao, ali priznaje poraz. Pošteno.

"Moram da čestitam Klopu i Liverpulu. Očigledno su bili bolji u ove dve utakmice. Probali smo da ih napadnemo bekovima i otvorimo prostor Levandovskom, ali je Liverpul bio kompaktan i organizovan i otežao nam taj plan", ocenio je Kovač.

Kormilar Bavaraca kaže da izostanak Džošue Kimiha nije nikakav izgovor.

"To nije izgovor. Treba da pričamo o onim igračima koji su bili na terenu, koji su dali sve od sebe, ali to nije bilo dovoljno", zaključio je Kovač.

Predsednik Uli Henes takođe kaže da je dalje prošao bolji tim.

"Liverpul je bio jednostavno bolji i zaslužio je da pobedi. To je to."

Sportski direktor Hasan Salihamidžić već najavljuje transfer ofanzivu za leto. Pavar je kaparisan, a očekuje se uskoro i Lukas Ernandez iz Atletika.

"Očigledno je da moramo da uradimo nešto na pijaci, ali opet imamo iskusne igrače koji su morali i mogli bolje večeras", poručio je Braco.

Boleće ovaj poraz Bajern još koji dan, a onda sledi povratak obavezama. Treba osvojiti titulu i Kup Nemačke, a potom od leta krenuti ispočetka.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

E moj

14.03.2019 14:00

Bajern, kad te vode Niko i Hasan. Na koljenima je " FC BAYERN MÜNCHEN" . zbog njiha ! Dokazali se da ne znaju. Treba puhno Evrica sad uloziti !!!

ODGOVORITE