Тадић одбацио наводе Кнежевића

- Лидер Социјалдемократрске странке Борис Тадић затражио од председника Атлас групе Душка Кнежевића да прецизира којим је то "лидерима ДС давао новац на руке".

Србија 14.03.2019 | 09:51
Тадић одбацио наводе Кнежевића
Кнежевић, за којим је Црна Гора расписала потерница и који каже да је "у немилости због Мила Ђукановића", изјавио је недавно у инетрвууу за РТС да је, осим Шукановићу и његовој ДПС, новац давао и политичарима у Србији, односно лудима из ДС, у време када је Тадић био председник демократа.

Након што је Кнежевић изјавио да је у претходних 10, 15 година финансирао и ДС уплаћивањем новца на стране рачуне, као и давањем новца на руке лидерима те странке, Тадић га је позвао да прецизира о којим је лидерима реч, јер, како каже, "овако оставља простор за тумачење да је мени лично давао новац или да је у време мог мандата финансирао странку уплаћивањем новца на неке тајне рачуне". 

"Никада нисам узео било какав новац од Кнежевића, нити сам икада имао сазнања да је било ко из странке коју сам водио то учинио", навео је Тадић и поручио Кнежевићу да јавно одговори коме је из ДС давао новац на руке и на који страни рачун је уплаћивао новац. 

Кнежевић је, међутим, говорећи о томе у интервјуу, рекао да сада не би "отварао питање Србије".

(Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милун

14.03.2019 10:48

Треба човјек да зна није се уградио а они га заврнули без његовог знања.

ОДГОВОРИТЕ