Tadić odbacio navode Kneževića

- Lider Socijaldemokratrske stranke Boris Tadić zatražio od predsednika Atlas grupe Duška Kneževića da precizira kojim je to "liderima DS davao novac na ruke".

  • Vijesti
  • Srbija


Knežević, za kojim je Crna Gora raspisala poternica i koji kaže da je "u nemilosti zbog Mila Đukanovića", izjavio je nedavno u inetrvuuu za RTS da je, osim Šukanoviću i njegovoj DPS, novac davao i političarima u Srbiji, odnosno ludima iz DS, u vreme kada je Tadić bio predsednik demokrata.

Nakon što je Knežević izjavio da je u prethodnih 10, 15 godina finansirao i DS uplaćivanjem novca na strane račune, kao i davanjem novca na ruke liderima te stranke, Tadić ga je pozvao da precizira o kojim je liderima reč, jer, kako kaže, "ovako ostavlja prostor za tumačenje da je meni lično davao novac ili da je u vreme mog mandata finansirao stranku uplaćivanjem novca na neke tajne račune". 

"Nikada nisam uzeo bilo kakav novac od Kneževića, niti sam ikada imao saznanja da je bilo ko iz stranke koju sam vodio to učinio", naveo je Tadić i poručio Kneževiću da javno odgovori kome je iz DS davao novac na ruke i na koji strani račun je uplaćivao novac. 

Knežević je, međutim, govoreći o tome u intervjuu, rekao da sada ne bi "otvarao pitanje Srbije".

(Tanjug)

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Milun

14.03.2019 11:48

Treba čovjek da zna nije se ugradio a oni ga zavrnuli bez njegovog znanja.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.