Надал: Могу да побјеђујем и на брзим теренима!

Кад играм добро! Рафаел Надал се пласирао у своје 11. четвртфинале у Индијан Велсу. Победио је Филипа Крајиновића са 6:3, 6:4.

Тенис 14.03.2019 | 13:45
Надал: Могу да побјеђујем и на брзим теренима!
Шпанац је у мечу који је трајао 88 минута био бољи, концентрисанији, на крају, изгубио је седам гемова. Још није изгубио сет ове недеље у Калифорнијској пустињи.

Ипак, чини се да други тенисер света није био најзадовољнији игром у осмини финала.

"Можда сам за нијансу одиграо слабије него против Шварцмана. Можда су на то утицали и услови за игру, било је више ветра данас него јуче. Важно је да сам победио, задовољан сам због тога", рекао је Надал.

Надалу се не допада то што га сматрају искључиво специјалистом за шљаку. Каже да статистика говори да може да победи на било ком терену.

"Одувек сам волео да играм овде. Имао сам много добрих турнира у Индијан Велсу. Већина људи мисли да због тога што сам освојио много тога на шљаци, да је за мене добро ако су терен и лоптица спорији. Позивам све да анализирају моје турнире на бетону па да виде да ли су терени били спори или брзи. Већина такмичења на бетону које сам освојио било је на бржим подлогама. На крају, све се своди да то играм ли добро или не. Ако играм добро, онда могу да победим на било којој подлози, зар не?" закључио је Надал.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар