Полицајац се убио бомбом

Пензионисани полицајац из Сенте, Миодраг М. (57) убио се тако што је активирао ручну бомбу у свињцу.

Република Српска 13.03.2019 | 21:06
Полицајац се убио бомбом
Његово беживотно тијело пронађено је у дворишту породичне куће на периферији Сенте.

Медијима је у Основном јавном тужилашту (ОЈТ) потврђено да је Миодраг М. извршио самоубиство.

"За њим је полиција трагала неколико дана. Још се не зна када је дигао руку на себе, али је беживотно тело пронађено у среду у свињцу. Мотиви нису познати", рекли су у ОЈТ, преноси "Блиц".

Тијело ће бити послато у Институт са судску медицину у Новом Саду на обдукцију.

Како је један од колега сада покојног полицајца у пензији испричао, он је пензионисан због здравствених проблема прије око десетак година. Као полицијски службеник прошао је многа ратишта, а док је радио млађим колегама је увијек желио да помогне.

"Залагао се да се отвореније говори о посттрауматском синдрому од ког су многи патили након повратка са ратишта.  Жалио се да има траума из ратова, али никад није, бар мени није познато, говорио о суицидним намерама", испричао је медијима колега Миодрага М.

(Блиц.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Тужно

13.03.2019 20:50

Чињеница је да су већина демобилисаних бораца, поготово породица погинулих, РВИ-а и расељених лица, обољели од постратног синдрома. Међутим, наша заједница није заинтересована за рјешавање ових проблема, јер су већина оваквих људу на изгубљена и на егзистенцијалним маргинама, доживљавајући понижења, обесправљенист, непотребност овом новоствореном друштву. Лабилни и јако емотивни људ,и не могу да поднесу овакву индиферентност друштва, у односу на заслужне појединце, па неки заврше, на жалост и суицидом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будала као и ти

14.03.2019 00:13

А гдје је ратово?Против кога и зашто?

Name

XXЛ

14.03.2019 11:56

ЗА БАЦАЊЕ БОМБЕ КАЗУ ...ДРЗИ ДО 3 И БАЦАЈ...КАД ОНО У ПОЛА ЦЕТИРИ ГРУНУ БОГ ТЕ ЈБ..XАXАXА

ОДГОВОРИТЕ