Policajac se ubio bombom

Penzionisani policajac iz Sente, Miodrag M. (57) ubio se tako što je aktivirao ručnu bombu u svinjcu.

Republika Srpska 13.03.2019 | 21:06
Policajac se ubio bombom
Njegovo beživotno tijelo pronađeno je u dvorištu porodične kuće na periferiji Sente.

Medijima je u Osnovnom javnom tužilaštu (OJT) potvrđeno da je Miodrag M. izvršio samoubistvo.

"Za njim je policija tragala nekoliko dana. Još se ne zna kada je digao ruku na sebe, ali je beživotno telo pronađeno u sredu u svinjcu. Motivi nisu poznati", rekli su u OJT, prenosi "Blic".

Tijelo će biti poslato u Institut sa sudsku medicinu u Novom Sadu na obdukciju.

Kako je jedan od kolega sada pokojnog policajca u penziji ispričao, on je penzionisan zbog zdravstvenih problema prije oko desetak godina. Kao policijski službenik prošao je mnoga ratišta, a dok je radio mlađim kolegama je uvijek želio da pomogne.

"Zalagao se da se otvorenije govori o posttraumatskom sindromu od kog su mnogi patili nakon povratka sa ratišta.  Žalio se da ima trauma iz ratova, ali nikad nije, bar meni nije poznato, govorio o suicidnim namerama", ispričao je medijima kolega Miodraga M.

(Blic.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Tužno

13.03.2019 20:50

Činjenica je da su većina demobilisanih boraca, pogotovo porodica poginulih, RVI-a i raseljenih lica, oboljeli od postratnog sindroma. Međutim, naša zajednica nije zainteresovana za rješavanje ovih problema, jer su većina ovakvih ljudu na izgubljena i na egzistencijalnim marginama, doživljavajući poniženja, obespravljenist, nepotrebnost ovom novostvorenom društvu. Labilni i jako emotivni ljud,i ne mogu da podnesu ovakvu indiferentnost društva, u odnosu na zaslužne pojedince, pa neki završe, na žalost i suicidom.

ODGOVORITE
Name

Budala kao i ti

14.03.2019 00:13

A gdje je ratovo?Protiv koga i zašto?

Name

XXL

14.03.2019 11:56

ZA BACANJE BOMBE KAZU ...DRZI DO 3 I BACAJ...KAD ONO U POLA CETIRI GRUNU BOG TE JB..XAXAXA

ODGOVORITE