Они њему наклон, он њима ХВАЛА!

"Били смо себични у неким ситуацијама, али. . . ", казао је Владан Милојевић после проласка у полуфинале Купа Србије.

Фудбал 14.03.2019 | 12:15
Они њему наклон, он њима ХВАЛА!
Без већих проблема Црвена звезда пласирала се у полуфинале Купа Србије!

Прошле године су црвено-бели у овој фази такмичења елиминисани након пенала у Шапцу, али озбиљан приступ од почетка меча на "Маракани" био је предуслов да изабраници Владана Милојевића ове сезоне направе корак више.

Погоци Мирка Иванића и Ел-Фардуа Бена били су довољни за пролазак у наредну фазу (2:1), а погодак Игора Златановића са "креча" није стигао да забрине навијаче.

"Имали смо прилике да дамо трећи гол, били смо себични у неким ситуацијама, то није добро, али видели сте зашто - не знате у сваком тренутку да ли може да дође до преокрета. То не волим, али причаћемо о томе..", казао је Милојевић после утакмице за Арена Спорт.

Истакао је да је победа заслужена пошто су доминирали, а обрадовао га је и детаљ из 52. минута када су навијачи истакли транспарент поводом 52 меча без пораза.

На њему је писало:"Милоје хвала ти за поклон, сви звездаши дугују ти наклон".

"Хвала Делијама и звездашима на оваквом, да кажем, скандирању, лепо је, пријатно је. Велико хвала!", кратак је био Милојевић.

Његов колега из супарничког табора Милан Милановић истакао је да је Звезда заслужено победила, али да су они у наставку утакмице одиграли боље.

"Прво полувреме смо имали проблем у средини. Били смо најблаже речно млаки, у другом полувремену померањем Павловића у везни ред смо ојачали тај део, добили смо чврстину и почели да се полако приближавамо голу. Успели смо на крају и да дамо гол из лепог напада. Драго ми је да смо успели данас да представимо тројицу четвротицу младих", навео је Милановић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар