Oni njemu naklon, on njima HVALA!

"Bili smo sebični u nekim situacijama, ali. . . ", kazao je Vladan Milojević posle prolaska u polufinale Kupa Srbije.

Fudbal 14.03.2019 | 12:15
Oni njemu naklon, on njima HVALA!
Bez većih problema Crvena zvezda plasirala se u polufinale Kupa Srbije!

Prošle godine su crveno-beli u ovoj fazi takmičenja eliminisani nakon penala u Šapcu, ali ozbiljan pristup od početka meča na "Marakani" bio je preduslov da izabranici Vladana Milojevića ove sezone naprave korak više.

Pogoci Mirka Ivanića i El-Fardua Bena bili su dovoljni za prolazak u narednu fazu (2:1), a pogodak Igora Zlatanovića sa "kreča" nije stigao da zabrine navijače.

"Imali smo prilike da damo treći gol, bili smo sebični u nekim situacijama, to nije dobro, ali videli ste zašto - ne znate u svakom trenutku da li može da dođe do preokreta. To ne volim, ali pričaćemo o tome..", kazao je Milojević posle utakmice za Arena Sport.

Istakao je da je pobeda zaslužena pošto su dominirali, a obradovao ga je i detalj iz 52. minuta kada su navijači istakli transparent povodom 52 meča bez poraza.

Na njemu je pisalo:"Miloje hvala ti za poklon, svi zvezdaši duguju ti naklon".

"Hvala Delijama i zvezdašima na ovakvom, da kažem, skandiranju, lepo je, prijatno je. Veliko hvala!", kratak je bio Milojević.

Njegov kolega iz suparničkog tabora Milan Milanović istakao je da je Zvezda zasluženo pobedila, ali da su oni u nastavku utakmice odigrali bolje.

"Prvo poluvreme smo imali problem u sredini. Bili smo najblaže rečno mlaki, u drugom poluvremenu pomeranjem Pavlovića u vezni red smo ojačali taj deo, dobili smo čvrstinu i počeli da se polako približavamo golu. Uspeli smo na kraju i da damo gol iz lepog napada. Drago mi je da smo uspeli danas da predstavimo trojicu četvroticu mladih", naveo je Milanović.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar