Бешикташ критикује Каријуса, а он их тужи!

Очекиван разлог због ког је тренер Бешикташа говорио о раскиду позајмице. . .

Фудбал 14.03.2019 | 09:45
Бешикташ критикује Каријуса, а он их тужи!
Лорис Каријус не бриљира ове сезоне у дресу Бешикташа пошто је направио неколико грешака које су подсетиле на последњи меч који је одиграо за Ливерпул, због чега је клуб из Турске изашао у јавност с причом да жели да раскине позајмицу...

Без устезања је тренер Шенол Гунеш саопштио да је Бешикташ изгубио од Коњаспора (3:2) због Каријуса, за кога је рекао да нема праву "мотивацију и енергију".

Дан касније, "Билд" је објавио и верзију приче Лориса Каријуса, из које се лако може протумачити шта је то што је убило голманов "ентузијазам за игром".

Новац - или прецизније, око милион фунти!

Немачки лист преноси да Каријус није примио плату за последња четири месеца, на коју се Бешикташ обавезао да ће плаћати по договору о позајмици с Ливерпулом, а због чега чак размишља о томе да их тужи код ФИФА!

Познато је да је Бешикташ у финансијским проблемима, због чега је клуб зимус већ напустио дефанзивац Пепе, опростивши им дуг, када је дао и неколико плата куварима, радницима...

Бешиташ је 2012. био избачен и из Европе због тога што нису успели да прођу финансијски мониторинг УЕФА, потом је дошло до стабилизације, али због огромних плата које су даване ветеранима и фудбалерима које реално нису могли да приуште - створили су се нови проблеми.

Уколико не дође до великог прилива новца, Бешикташ неће моћи да задржи позајмљене Адема Љајића и Шинђија Кагаву, а поново је актуелан одлазак Домагоја Виде.

Када је у питању Каријус, он је бранио за Бешикташ на 26 утакмица, примио 37 погодака и у пет мечева сачувао мрежу нетакнутом. С њим пред стативама, Гунешов тим заузима треће место на табели после 25 одиграних кола и заостаје 13 бодова за лидером, Башакшехиром.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар