Bešiktaš kritikuje Karijusa, a on ih tuži!

Očekivan razlog zbog kog je trener Bešiktaša govorio o raskidu pozajmice. . .

Fudbal 14.03.2019 | 09:45
Bešiktaš kritikuje Karijusa, a on ih tuži!
Loris Karijus ne briljira ove sezone u dresu Bešiktaša pošto je napravio nekoliko grešaka koje su podsetile na poslednji meč koji je odigrao za Liverpul, zbog čega je klub iz Turske izašao u javnost s pričom da želi da raskine pozajmicu...

Bez ustezanja je trener Šenol Guneš saopštio da je Bešiktaš izgubio od Konjaspora (3:2) zbog Karijusa, za koga je rekao da nema pravu "motivaciju i energiju".

Dan kasnije, "Bild" je objavio i verziju priče Lorisa Karijusa, iz koje se lako može protumačiti šta je to što je ubilo golmanov "entuzijazam za igrom".

Novac - ili preciznije, oko milion funti!

Nemački list prenosi da Karijus nije primio platu za poslednja četiri meseca, na koju se Bešiktaš obavezao da će plaćati po dogovoru o pozajmici s Liverpulom, a zbog čega čak razmišlja o tome da ih tuži kod FIFA!

Poznato je da je Bešiktaš u finansijskim problemima, zbog čega je klub zimus već napustio defanzivac Pepe, oprostivši im dug, kada je dao i nekoliko plata kuvarima, radnicima...

Bešitaš je 2012. bio izbačen i iz Evrope zbog toga što nisu uspeli da prođu finansijski monitoring UEFA, potom je došlo do stabilizacije, ali zbog ogromnih plata koje su davane veteranima i fudbalerima koje realno nisu mogli da priušte - stvorili su se novi problemi.

Ukoliko ne dođe do velikog priliva novca, Bešiktaš neće moći da zadrži pozajmljene Adema Ljajića i Šinđija Kagavu, a ponovo je aktuelan odlazak Domagoja Vide.

Kada je u pitanju Karijus, on je branio za Bešiktaš na 26 utakmica, primio 37 pogodaka i u pet mečeva sačuvao mrežu netaknutom. S njim pred stativama, Gunešov tim zauzima treće mesto na tabeli posle 25 odigranih kola i zaostaje 13 bodova za liderom, Bašakšehirom.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar