"Поздрав за Бату, ово је била његова идеја!"

Вршилац дужности тренера Партизана имао поруку са дојучерашње сараднике.

Фудбал 13.03.2019 | 19:00
"Поздрав за Бату, ово је била његова идеја!"
Шок терапија је донела Партизану убедљиву победу у Крушевцу.

У првој утакмици од одласка Зорана Бате Мирковића, црно-бели су декласирали Напредак у гостима и тријумфом 4:0 ушли у полуфинале Купа Србије.

Вршилац дужности тренера црно-белих и дојучерашњи Мирковићев асистент, Жарко Лазетић, успешно је водио екипу, па након четири гола задовољан стао пред камеру ТВ Арена спорт.

"Била је ово тешка утакмица за нас у психолошком смислу. У првих 15-20 минута нисмо успели да урадимо планирано. Било је доста погрешних пасова, узрокованих тереном и тензијом. После гола било је лакше, задовољан сам тиме што су играчи изнели велики терет у односу на дешавања", рекао је он.

Лазетић је нагласио да Партизан ни у претходним утакмицама није имао проблем са игром.

"Ипак, десило се шта се десило и хтео бих да поздравим бившег тренера (Мирковића) и асистента Петрића. Батина идеја је била да буде реакције и играчи су данас показали ту реакцију".

У првом делу утакмице, Лазетић је после пола сата игре послао Немању Николића у свлачионицу.

"То је интерна ствар, коју ћемо решавати у свлачионици", остао је закопчан в.д. тренера Партизана.

Шеф струке домаћих, Милорад Косановић, седео је на клупи Напретка само у првом делу утакмице, јер је у полувремену искључен.

"Има много тога што није добро, почев од терена, па још неких ствари о којима не могу и не желим да причам, већ ми је лоше од тога. Мислим да је тренер Партизана довољно причао и испричао све о утакмици. Партизан је победио, ја им честитам и гледаћу сад да тражим од играча да забораве све што се десило и да се спремимо за следећи меч боље него данас".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар