"Pozdrav za Batu, ovo je bila njegova ideja!"

Vršilac dužnosti trenera Partizana imao poruku sa dojučerašnje saradnike.

Fudbal 13.03.2019 | 19:00
"Pozdrav za Batu, ovo je bila njegova ideja!"
Šok terapija je donela Partizanu ubedljivu pobedu u Kruševcu.

U prvoj utakmici od odlaska Zorana Bate Mirkovića, crno-beli su deklasirali Napredak u gostima i trijumfom 4:0 ušli u polufinale Kupa Srbije.

Vršilac dužnosti trenera crno-belih i dojučerašnji Mirkovićev asistent, Žarko Lazetić, uspešno je vodio ekipu, pa nakon četiri gola zadovoljan stao pred kameru TV Arena sport.

"Bila je ovo teška utakmica za nas u psihološkom smislu. U prvih 15-20 minuta nismo uspeli da uradimo planirano. Bilo je dosta pogrešnih pasova, uzrokovanih terenom i tenzijom. Posle gola bilo je lakše, zadovoljan sam time što su igrači izneli veliki teret u odnosu na dešavanja", rekao je on.

Lazetić je naglasio da Partizan ni u prethodnim utakmicama nije imao problem sa igrom.

"Ipak, desilo se šta se desilo i hteo bih da pozdravim bivšeg trenera (Mirkovića) i asistenta Petrića. Batina ideja je bila da bude reakcije i igrači su danas pokazali tu reakciju".

U prvom delu utakmice, Lazetić je posle pola sata igre poslao Nemanju Nikolića u svlačionicu.

"To je interna stvar, koju ćemo rešavati u svlačionici", ostao je zakopčan v.d. trenera Partizana.

Šef struke domaćih, Milorad Kosanović, sedeo je na klupi Napretka samo u prvom delu utakmice, jer je u poluvremenu isključen.

"Ima mnogo toga što nije dobro, počev od terena, pa još nekih stvari o kojima ne mogu i ne želim da pričam, već mi je loše od toga. Mislim da je trener Partizana dovoljno pričao i ispričao sve o utakmici. Partizan je pobedio, ja im čestitam i gledaću sad da tražim od igrača da zaborave sve što se desilo i da se spremimo za sledeći meč bolje nego danas".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar