Кирјосу било тешко за гледање: Денис шРЕПовалов!

Можда ипак није касно да се потпуно посвети музичкој каријери?

Тенис 13.03.2019 | 18:30
Кирјосу било тешко за гледање: Денис шРЕПовалов!
Опклада је опклада - па чак иако сте један од најбољих младих играча на АТП туру. Након што је остварио победу у трећем колу Индијан Велса над Стивом Џонсоном, Денис Шаповалов је обећао да ће у случају победе у наредној фази турнира реповати пред присутном публиком. Рекао је да је то и раније радио, што и није тајна, пошто су друштвене мреже преплављене снимцима на којима се види како млади Канађанин испољава музички таленат.

Ноћас је остварио победу против Марина Чилића, а званични спикер га је подсетио на договор који су склопили приликом њиховог претходног сусрета.

“Јеси ли сигуран да желиш ово да урадиш? Можда ћеш се покајати...“, дали су му организатори последњу шансу да се ипак предомисли и одустане од сулуде идеје.

Одговорио је Канађанин да неће да се повлачи у пећину када је већ рекао да ће то урадити. После неколико неуспелих покушаја због треме, извадио је телефон, потрајало је то неколико секунди док је пронашао текст који је припремио за извођење и онда...

Публика је на тренутак била запрепашћена, али је на крају ипак дала аплауз одобрења за овај музички наступ младе тениске наде. Са друге стране, друштвене мреже су биле преплављене шаљивим коментарима како Шаповалов ипак треба да остане само на тенису. Ник Кирјос је чак поручио да је наступ Дениса Шаповалова био тежак за гледање. Наравно, онај након последњег ударца рекетом.

Канађанина изгледа то није превише дотакло, јер каже да му реповање само помаже да се опусти и да скрене мисли након напорног дана на терену.

„Било је то забавно искуство, први пут сам то урадио на терену. Иначе ми то помаже да се опустим, да се препустим тренутку. Није ми било лако да репујем после меча, јер је то био први пут да наступам пред оноликим бројем људи. Пре почетка сам написао на пар речи, потрајало је то два-три минута и када се меч завршио нисам ни могао да се сетим онога што сам смислио.“

Како било, допада ли вам се?



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар